Ben de varım merak etme, hehehehe...
Yazdırılabilir Görünüm
Ben de varım merak etme, hehehehe...
:)
sevmiyorum şu internet delikanlılarını herseyleri balon gibi :D gelmeyin kardeşim buralarda yeriniz yok anası bababsı kim oldugu belli olmayanlar lütfen buraya girmeyin aile var:D
vallahi verilmiş sadakam varmış. Müslüm baba arayıp işyeri telefonunun kime ait olduğunu açık adresini kapı numarasıa kadarı verince bir anda şaşırdım.
da beni niye buldular burası halen karışık !!!! demek ki İP numarından herşey bulunabiliyormuş. da ben bu kadar çabuk olacağını hiç bilmezdim.
Allahtan müslüm baba kontrol etmek için aradı.yoksa zaten adli tatil yaklaşıyor diye büroda bir bayan avukatla ben varım. ( burası hukuk bürosu bende icra memuruyum. gerçi beni icra memuru diye işe aldılar ancak kadrolu köle niyetine kullanıyorlar ) Vallahi komutan büroya avukat mavukat dinlemez . ikimize birden dalardı.gerçi cross cuların kullandığı full koruma bir yelek aldım. bunu soft korumalı montuma nasıl adapte ederim derdindeyim. ancak bunu bile giysem komutan yelek melek dinlemez, basar sopayı. Allah Allah sabah sabah bir kendini bilmez yüzünden sopa yiyecektim.ben en iyisimi bu aralarda bir fırsatını bulup tatile felan çıkayım.
EHEHEHEHEEHEE.... geçmiş olsun kardeşim....Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
bizim samsunda 3 tane hamalınm başına gelenleribir bilsen ....adam evimi taşıtacam çok değerli eşyalarım var.. kimliklerinizi verirseniz taşıtırım deyip 3 kişinin kimliğini almış...
adamlar hiç bi şeyden haberleri yok tabii.. adlarına çek karneleri çıkarılmış.. şirketler kurulmuşş.. hatta hamalın bi tanesi kafayı yedi cezaevinde...bi de maliye vergi yüssüzleri olarak listeye adlarını yazmışş...şimdi samsun barosu olaya el attıda avukat tayin ettiler...adamları içierden çıkarmaya uuraşıyolar...neler var hayatta yavv...
delicerkes dostum özür dilerim..
ip leri ben tespit ettim..
arada seninkide kaynamış..
iyi bir kaza kurşunu olmadı..
Adminim mesaj daha anlamlı hale getirilmiş sen mi düzeltin aceba??? :mrgreen:Alıntı:
istikrar Nickli Üyeden Alıntı
ne iştir bu işler ben anlayamadım birisi koruma demirlerine çoskuyu vermiş galiba ama müslüm babanın da dediği gibi oğlu osmanın kazasında olmasaydı bu demirler veya kimdi o tayfun zabitimin önünde hıyarın birnin çarpması ile motoru yatıran alper tim oda herhalde koruma demiri olmasaydı falan filan
ayrıca yaşar komutanın da dediği gibi koruma demiri bu sonucta ne kadar para o kadar köfte... derler adama
sen 3-5 milyar ver motor al sonra da koruma demirlerine ver çoşkuyu.. İLGİNÇÇÇÇ
ya sitede 1 haftadır yokum neler neler oluyor vay canına...
kino baba nerelerdeydin yavvvvvvvvvv özledik vallaaa
kino baba hoş geldin yavv... nerelerdesin baba.. küstün gittin sandık ..... :(
sabahtan beri bi şahsiyetsiz insanla uuraşıyoduk.... olaya cenderme el attı.. asayiş sağlandı.... :lol: :lol:
puhahah koptum yazıyı görünce.. layığını bulmuş arkadaş..