"Saat 21.00'da 1.köprü çıkışında olabilecek, tercihen yolu bilen Regalci arıyorum. Çıkmazsa da sorun değil, yolu bulurum..."
Yazdırılabilir Görünüm
"Saat 21.00'da 1.köprü çıkışında olabilecek, tercihen yolu bilen Regalci arıyorum. Çıkmazsa da sorun değil, yolu bulurum..."
aaaa lütfen yarım yamalak bişey olmasın yaaaaa
taaa anasının gözünden gelicez bu yağmurda
evet arkadaşlar 1 kişi 1 kişi kalkıyoooo hadeeeee
Ulan tam benim maçımdı ama ortada kaldık.Bu motorsuzluk artık baymaya başladı...
:( tabii kalabalık olmak iyi :cheesy: toplanıp top oynarsınız . :( ya biz sizleeri uzaktan destekleriz. :alkis: :alkis: tatlı vamı gelelim ol şanslar 8) 8)
İşte Regal Raptor gücü.Herkes söz verildiği gibi, konuşulduğu gibi hazır ve nazır maçtaydı. Ama amigo seyirciler satış yaptılar. Gülçin, hastaymışsın duyduk, garanti süresi bitmediği için garantiden değiştirceklermiş seni,haberin ola arkadaşım(Çok geçmiş olsun öpüyorum seni kocaman.). VEEEE RESİMLER:
http://img217.imageshack.us/img217/5889/46431507ji0.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/4581/94404915ai0.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/6091/57705562ed4.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/7757/95514873df9.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/1962/14541862qg8.jpg
biraz karlı kumlu ama gene iyi çıkmışız haa
ne maçtı ama futbol resitaliydi resmen
regalciler futbola doydu
gelen herkese şükraaan
ayağınıza sağlık...
cep telefonuyla ancak bu kadar oluyo bu benim beceriksizliğim kusura bakmayın,idare edin artık ....ama videoyu koyamadım nasıl olacağını bilmiyorum...bir bilen olursa atarız videoyuda artıkın...
yok canım ne alakası var beceriksizlikle
cep tel ile gece çekimi bu kadar olur tabii
videodamı var? o da resim gibi atılıyor diye biliyorum
Ne oldu maç kim kimi yendi..Bullum levreğim sen fenerlisin heee aga yaaa sana seviyordum daha çok sevmeye başladım.. :P
herralda olm
2600-2600 skor.
oynayan kişi sayısı 8513 ..
seyirci 1 milyar olursa böyle olur... olm nerdesiniz lennnnn... :x :x :x
baba gollerimizle taraftarı büyüledik ama dimi
hepsi uyudu hiç baaramadılar :cheesy:
EN BÜYÜK Kruyzırlatektekerolmazspor
BAŞKA BÜYÜK YOK :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: 8) :P
26-26 biter mi bi futbol maçı yav. Rüyamda görsem hayra yormam :)
kruyzırlatektekerolmazspor'u yani takım arkadaşlarımı yenilgiyi kabul etmeyen isyankar oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.
Bu arada Bull, senin mesajını biri mi değiştirdi, sakın bir mod eli değmiş olmasın, hehehe
ne maçı ne oyunu be.
futboldan uzak tekniklerin konuşmadığı, bireyselliğin doldurduğu koca bir sahada 20 dk. sonra yerlerde sürünen futbolcularlı izlemek zorunda kaldığımız vasat diye tabir edilebilen bi oyun.
26-26 skor sadece langırt masasında olur be.
çoşku olmadığı için tezahurat bile yapmak içimizden gelmedi valla :)
neyse lig yeni başladı bundan sonra daha izlenesi maçlar çıkar umarım :p :P :P
sahanın en iyisi tabiki bendim itirazı olan yoktur herhalde :twisted:
tabiiii sendin adminim hiç itiraz edebilirmiyiz, işin sonunda banlanmak var ...... :P
tabiki yok adiminim sahanın en iyisi sendin.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Oziiii.. seni oynatmadılarmı laa...aip yaaa....adamı bankta oturtmuşunuz.... :mrgreen: :mrgreen:
Selçuk Yasin maç olayını bu hafta tekrardan yapalım ne dersiniz hatta ve hatta iftar yapalım topluca bir yerde ordandan maça gidelim yediklerimizi eritelim....NE DERSİNİZ??? ben otobusle gelirim :P
mac 26-26 bıttı bız kazandık yanı kruzrtektekerolmazspor su anda vucudumda hıcbıryerı oynatamıyorum zor yola cıktım en berabat gunum bugundu heralde o kadar hamlamısımkı sabah surune surune yataktan ındım ama dun aksam eve nasıl geldıgımı hatırlamıyorum :P :P :P :P kım getırdı ulen benı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dünyayı dolaşıp geliyorum sesim çıkmıyor, siz dır dır dır aynı artçı gibi....
Gayet güzel bir paylaşımdı.
Gelcem diip de gelmeyenlere ne diim artık yaaa???
Adam lazım adammmmm...
Valla çok eğlendik sadece tezahurat yapamadık onlar ne biçim takım adı öle +100000000000000km uzunlugunda isimler ama genede değdi gittiğimize ramazan sonrası içinde sözler aldık dimi İNCİ hocam
Abiler amcalar cemaat bu maçın rövanşınıda yapalım yazdığım gibi bi iftar yemeği ardında çay muhabbetleri sohbet felan sonrada maça gideriz...Fikirleriniz ne olur???
Yapalım kardeşim ama bu sefer baklavalar alınsın boş boş geldik bişi yiyemeden geri döndük
ya arkadaşlar ben bugün sanıyordum allaa allaaaa günleride karıştırdım eh ihtiyarlık işte....Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
yaaaw nedir bu modlardan çektiğimiz...Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
neyse yazarkende silineceğini düşünmüştüm zaten :P :P :P
toplum henüz hazır değil bu tip mesajlara...
hele şu 4.yıldızıda takalımda yakamıza
ondan sonra konuşucaaz bol booolll :cheesy: :cheesy: :cheesy:
herralda olm futbol ateşi sardı artıkAlıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
devamınıda getiririz artık...
evet katılıyorum "top"a karşı en iyi, en şevkatli davranan sendin... [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
AH ULEN AH BURHANIN CARVALHONUN BACAKLARINI HASLAMASI YOKMUYDU ALLAHTAN ADAM FUTBOLCU DAYANIKLI ULEN BURHAN ABANMA DEDIK O KADAR SU TOPA ANLATAMADIK KIRBACLANDIK MUBAREK :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş sen bacaklarına kırbaç yemekten bahsediyosun ben napayım. ben bir top yedim..namüsayit yerime.. nefesim kesildi ..
o acıyla topa kimin vurduğunuda göremedim ama önemi yok bidahakine korumalıklarımı takıp öyle çıkacam maça::)) neyseki sağlamız problem yok..
kaç kaç bittiğini boşverin arkadaşlar önemli olan birlikte olmaktı. bence güzel bir geceydi. iyide nefes açtık heee..arayı uzatmazsak bidahaki maçta maçın yarısında tıkananların sayısı azalacaktır(örneğin ben). ::))))
hee ya bır ara sen yerde topac gıbın olmustun :P :P :P :P kesın o topu ben atmısımdır sana malum kaleye gırmesın dıye sallıyorum sag sola :P :P :mrgreen:
Anlaşıldı siz motorda kendinizi sakatlıyamadınız maçlarda birbirinizi sakatlıcanız
kubılay abım yok yaa cok guzel bır mactı ben fool goremedım bıle nasıl guzel kımse kımsenın canını yakmadı ama son 2 dk kala allah dedık 1 gol atmak ıcın ortalıgı dagıttık ama 26-26 olması komık bı durum mahalle macında bıle yoktur bole skor :P :P :P :P :PAlıntı:
Ya Selçuk ne yazmıştı bu Bülentde sildin yetişemedik mevzuya hani kötü bişi se bilelim :oops: :ban: :ban:
kötü bişey değil canım
aslında zaten bildiğiniz şeylerdi
[smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]
Bulent abim kötü bişe yazmaz kefilim...
Yav adam fenerli olduğu halde durduk yere "en büyük beşiktaş" yazmış. Ben de buranın motorcu sitesi olduğunu, fanatik futbol sitesi olmadığını anlattım arkadaşa ve cezayı kestim :)Alıntı:
dii mi bull'um veteran topçum :x :x :x
tabii tabiii eşşegi hemen aşılatacağum :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
karrdeşimsin...Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
carvallo bu muhabbetin devamı olacak dimi???
ama bu hafta 6 şarlık yapalım bence
saha o kadar büyük değil kalabalık oluyor
koşacam ama yer yok yahuuu
ben ancak yeni ayılabildim :mrgreen: ulen bir maç 26-26 bitermi ya
bitmez tabii...Alıntı:
yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
biz cok atınca sizinde hevesiniz kırılmadın mac kopmasın diye bizde çok yedik işte ...
o değilde adminin yerlerde sürünmesini nasıl laddy görmez yaw ....
bırakın kocamı diye bağırdı ya nese artık...
sancez en sağlam sendin kardeşim ama ... :P
Eğer sardıysa devamını yaparız paşam. Bayağı eğlenceli oldu aslında. Hem spor gibisi var mı yav...Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
6'şarlı bu saha için ideal hakkaten. 7 fazla...
İlk toplantımızda ikinci maçın tarihini belirleriz. Ha derseniz ki bu cuma da oynayalım, hemen organize oluruz, bu topik de halı saha topiği olarak devam eder :)