haydaaaa... okanım civanım, taaaa samsunlum... üleeee en son perşembeden gidiyodunusss... şimdi çarşamba mı oldu????... üleee dellendirmeyin beni.... çıkarmayın beni çarşamba çarşamba yollara.... :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
haydaaaa... okanım civanım, taaaa samsunlum... üleeee en son perşembeden gidiyodunusss... şimdi çarşamba mı oldu????... üleee dellendirmeyin beni.... çıkarmayın beni çarşamba çarşamba yollara.... :mrgreen:
HEE YAA...belkimde daha erken çıkıp yolu uzata uzata gelmeyi düşünüyos....en geç çarşamba akşamı veya perşembe sabahı eskişehirde olurus die düşünüyom...gel kardeşim gel .. kimseye yük olmadan bi ağaç altı bulur kalırıs..
İnci Hocam, 1nci madde herhalde sorunuza cevap olacaktır. Sevgiler.Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Devrem programda tamam.... süper valla
:oops: gelen dostlarımızı eskişehir girişinde bi tartıya alalım devrem :evil: sonra bide çıkışta kontrol :cheesy: bakalım memnun kalmışlar mı organizasyondan kantar yalan sölemez sanırım... ne dersin? :D :D :oops:
Beni de yazin arkadaslar, nereye imza atmam gerekiyor?
eyvallah kardeşim yazıyorum yanlızmı gelicen cadır falan herseyini aldın dimi kesin gelicen dimi bak ona göre yazıyoruz.Alıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada fanclub uyeliğinide yolla bilgilerini falan ok?
Kesin geliyorum ozaman kadar olmez de sag kalirsak yani nasip kismet olursa sizinleyim
ok fan kılab uyeligimi de aciyorum sindi
Arkdaşlar son bir uyarı daha listeye adını yazdırıpta fanclub üyeliğini tamamlamamış olan varsa lütfen hemen tamamlasın çünkü organizasyonlarda fanclub bilgileri cok işe yarıyor
-yeri burasi degil biliyorum ama- adminim efendim, simdi bu xls gondemek felan biraz zahmetli bir is oluyor gel ben sana bir form yapayim web sitesine koyalim insanlar yazip butona bassin sonra sende kendi panelinden kisilerin bilgilerine bak sonra da veri tabanindan istedigin kritere gore sorgulamani yap yada istersen tum uyeleri istedigin bilgilerine gore listele, benden regalraptor.net uyesi dostlarimizi bir armagan olsun ne dersin?
cemcem baba mükemmelolur derim yaparsan çok makbule geçer herkes içinde harika olur
ben bu gün çıkıyom.. deeeeerrrmiişim....bıktım ula bu samsundan.....canım sıkılıyo artıkın.......öfffffffffffff.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aybettin Adminim yaw, MotoJunior - Mehmet ustanin da dedigi gibi herkes kendi isini yapsin, herkes bildigi isi yapsin, valla ben de bu islerin adamiyim
Hehehehe... Bırak yiyebilen yediği kadar gelsin devrem. Eritiriz zati :D :D :DAlıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
Okaaaannn.. Sinirlenme ööle, iş hayatı olur ööle... :cheesy:
komtanım valla bu güne iyi başlamadım .. hadi hayırlısı....canım gezmek istiyo .....alıp başımı gitmek istiyom....bi dahamı gelcess dünyaya.... :(
Bende gelebilirmiyim? 8)
Seninle sürmeyi özlemişim dostum... ama gelmezsin sen, biliyorum :)Alıntı:
Macgyver Nickli Üyeden Alıntı
macgver kardes hosgeldin seni de gorecekmiydik :D
elbette baba :) gelmemen olurmu hiç sen raptor camiyasının ilkleridensin sensiz olrmu.Alıntı:
Macgyver Nickli Üyeden Alıntı
Gel gelllllll :D
Tamam tamam gelicem ozman 8)
Nihatcım görüşürüz senle bak nasılda gelicem :)
Tayfun kardeş sana da söz gelicem hepinizle bir tanışmış olurum valla iple çekiyorum :cheesy:
Way yasin kardeş!! valla bundan sonra göreceksiniz beni aranızda kesinlikle :mrgreen:
Arkadaşlar İstanbul Eskişehir arası yol durumu için sizleri biraz bilgilendirmek istedim, çünkü Kapıdağ için o yolu kullandım.
Sayın Aidikurt Alper kardeşimin yazdığı gibi siz sabah 7 de hareket etseniz 8 de araba vapuru ile Yalovaya geçseniz, saat 9 da Yalova dasınız. Bursa girişi otoban sapağından Eskişehir-Ankara yönüne doğru da saat 10 da dönüyor olursunuz. İnegöl e doğru yola düştüğünüzde yokuş çıkacağınız için saat 10 ile 10,30 arası inegöl civarında mola verebilirsiniz. Kalan yolunuz 100-110 km. kadar. Yollar çok güzel bazı yerlerde servis yolundan tek şeride düşsenizde bu mesafeler kısadır. Araç trafiği fazla olmamasına rağmen kamyon sayısı orana göre fazla, o yüzden iniş çıkış fazla olduğundan kamyon ve Tır lara dikkat edin.
İnegöl Bozüyük arasında Mezitlerin bol olduğu derelerden geçerken yollar virajlı ve sollama yasağı uzun çizgili bölgeyi dikkatli gidin sabırlı gidin. İnegöl den sonra kalan 1,5 saatlik yolu saat 10,30 da çıksanız bozüyükde de 10-15 dk. mola verseniz saat 12 veya 12,15 de Eskişehir de olursunuz inşallah. Emrah komutan saat 13 e göre çiğ börek organizasyonunu ayarladığı için rahatlıkla yetişirsiniz. Galiba erken gelecek arkadaşlar sizleri börekçi dükkanında bekliyor olacaklardır.İnşallah bende eşimle beraber ve Ankara dan Lunatic Ahmetle sizleri bekliyor olacağız.
aksu abim yine süper yol güzergahı çıkarmışsın eline sağlık. İnegöl bozüyük arasındaki mezitler için arkadaşlarımı bende uyarmak isterim.
yıllarca yazlığımıza arabayla giderken o yoldan geçtik, gerçektenden insanın sinirlerini zorlayan virajlar,en üst seviyede dikkat şart.
eskişehirde de inşallah kazasız belasız gidicez ve süppper vakit geçircez ...
pek değerli Aksu baba... pamukova-bilecik- eskişehir yolu nasıldır acep??... hesaplama olarak bakıldığında iki yolda km olarak eşit görünüyor amma birinde arabalı vapur devreye girip 35-40 dakikalık bi zamana mal oluyor...diğer yandan pamukova ayrımına kadar otobandan gidiliyo... engin yol bilginizden yararlanabilirmiyisss... saygılarrr....
yaw bozuk olsa ne çıkar sağlam olsa ne çıkar gidecez be volkanım aslanlar gibi dua et makinalar bi halt çıkarmasın başımızaAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Valla o zaman yanarız işte, kazasız belasız sorunsuz inşallah.
baba biz gittik hiçi dert çıkmadı tırsma sen :P gidicezgelicez hayırlısıylaAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Allah nasip ederse gidicesss işşallah da... ben yol açısından şeeddiydim... aynı klometre neden bi de fapura biniyosss dedimdiii.... bi de yaklaşık150 km otoban, geriside güssel bi yol... daha rahat gideriss diye şeeddiydim... yanii..... bu sebeple aksu babaya bi danışıyım, bi feyz aliiimm dediydimmm... amma velakin aldım cevabımı vesselammm.....
evet aksu kardeşAlıntı:
volkanda müsade ederse onunla yola çıkacagız.bu yol için fikrin nedir?
cuma dan dimi volkan ım ?
töbeee estafurullah.... müsade ne demek rıza hocam, kadı efendim, sahnezanım, kavuklum.... hatta Allah nasip kısmet ederse gomtanım kıymetlim ilen inci örtmenimde bizlere eşlik etmek istemekteler... dabiii sizin izniniz olursa haşmetlim, sultanım, pek değerli şahsiyetim, karagözüm, hacivatım....
la gelinde nası gelirsenis gelin yavv.. .biz sizi bekliyo olacass.. yolda kalan olursa çekiç pense yetişiris alimallah...
ne güzel olur hemide volkanım.
Agresus agabeycigim Bilecik - Eskisehir yolunda ben benim uno ile bile zor dayaniyorum, onlar nasil viraji nasil pis ve kotu yollar oyle, bence Aksu abinin guzergahi cok daha uygun olur. tamam belki arabali vapur vakit kaybi gibi olabilir ama yol durumu ortada...Alıntı:
Saygilar
:evil: :evil: :evil: :evil: agresus , rıza, inci , ve ben ehtiyar cuma günü saat 09,30 boğaz köğrüsü gişe çıkışı sağ taraflarda uygun bi yerde sizi bekliyeceğim....... o kadar bitti volkan inci hocamı tak peşine getir ,,,,,,sonra ilk durak araba vapuru ve çay molası okaddarrrr bittiiiiiii
cemcemim duble yazılımlım sarışınım.... ii diyosunda zaten her iki yolda da illaki bilecik üstünden eskişehire gidiliyo benim bildiğim kadarıyla... benim derdim bileciğe kadar yolu uzatmadan, ekstra masraf açmadan, zaman kaybetmeden gelmek....Alıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
gomtanım gıymetlim... biras daha mı erken çıksak acep... 9.30 dersek geçe kalırız gibin.. bunu 8.30 felan mı yapsak... hatta 8... yorulursak bi yerlerde 1 saat kestiririzz... yollar bizim olcek nası olsa....
evet evet.volkanım,yaşar abim
08 30 u geçmeyelim
yolda geyiğimiz bol olsun
Sayin Musaözü Gölü yolcuları asagidaki resimde olasi 2 guzergahi yol haritasi olarak hazirladim zaten resimde de gorulecegi uzere mavi cizgili yol kahverengi olan bolumlerden cokca gecmekte yani hepimizin bildigi uzere ne kadar kahverengi ise o kadar yuksek demektir e tabi dolayisi ile virajli ve dar yol anlamina gelmektedir ben bir cok defa bu iki yolu da kullandim ama bu yollari yakin zamanda kullanmis arkadaslar varsa ve karsilastirmayi yaparsak daha iyi olur zannimca
http://www.exduco.net/ist2eskthb.jpg
sen de bir kontrol et istersen Agresus agabeycigim....
Arkadaşlar, iki yolu da Sakarya'da çalışmam ve Bursa'da oturmam nedeniyle iyi biliyorum. Pamukova yol ayrımı diye bişi yok. Sakarya'da otobandan çıkılıyor. Sonrası, özellikle Pamukovadan sonra bölünmemiş yol, son derece virajlı, kamyonların ve otobüslerin çok yoğun olduğu bir yol. FAkat diğer hattı tercih edenler, vapurdan indiği andan itibaren hep bölünmüş yoldan hareket edecek, sadece Mezitler denilen bölgede bir miktar gidiş gelişli yoldan gidecek (orada da dikkatli olalım). Macera aramayın arkadaşlar, herkesin yol tecrübesi bir değil. Aksu Baba yazmış, Yaşar Baba ile de ben telden görüştüm. Daha ne yazıyonuz yaw.. :twisted: VAktiyle gelin geç kalmayın :cheesy: YAşar BAba, daha erken çıkmakta fayda var. Haydi hayırlı yolculuklar :D
ben sizin yerinizde olsam yalovaya kadar vapurla .. soorada bursa üzerinden gelirdimm.. hatta başka bi alternatif bile düşünmesdim...
taam... annadım... ne baarıyosunusss yawww... bizde o o kırmızıdan geliriiss... zati yaşar gomtanım da izin vermezzz maviden gelinmesine... tatbikatlarda da maviler yanilirdi zati hep...
günaydın adamın kralı ...Alıntı:
kırmızı olsun 3 kuruş paaalı olsun demii....ben de arabamla o yolu kulanıyorum .. motosiklet içinde güzel bi yol .. çoğu yeri bölünmüş yol .....önemli olan sağ salim kazasız sıkıntısız gelebilmek . allah yolunuzu açık etsin kardeşim....