Anaaaaaaa
nasıııı yaniiiii kaza yaptığın yerden kopan parçayı toparlamadın mı ?
Fena olmuş bu durum şimdi.Valla ne diyeyim bilemedim şimdi.Geçmiş olsun diyorum bu durumda......
Yazdırılabilir Görünüm
Toparlamadım değilde toparlayamadım.Kazayı akşam saatlerinde yaptığım için ve biraz da yağmur yağdığı için ne yazık ki göremedim.Ayak pegini bulup devam ettim.
Celil abi doldurma olayından emin değilim ama peg için bir vida boşluğu falan ayarlamam gerekiyor.Bunu yaptırabilr miyim acaba?
benim şu anda motorum 250 de bu hafta sonu gidicem rodaj kontrolune...
sen biraz daha bekle hani şöyle bi en azından 200 olsun öyle gidersin...
üstad ben yarın gidip yağ değiştireyim sonra 1 ay sonra yine yağ değişimi yapcam zaten :D
masraf önemli değil başkan önemli olan motorun ömrü uzasın şimdi vereceğim extra dan bir 100 tl ilerde başıma açılacak 1000 tl lik sorundan iyidir
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığı :D
-Daytona 350'de arka amortisör-
Motorcu tayfası arasında amortisörü yok, amortisörü var dedikodusu mevcut.
ARKA AMORTİSÖR hakkında belgeli bilgili fotoğraflı bir açıklama yapacak arkadaşımız, bu dedikoduya bir nokta koysun.
Çünkü bu lafazanlık sıktı artık.
Selam Sayfaya yeni katıldım.Geçen sene emre motordan 350 lik daytona aldım.
Motoruma istediğim gibi rüzgarlık,çanta ve far bulamadım.Polonyada ki bir firma linkini göndereceğim videoda,motoru çok güzel yapmış.İstanbulda bu şekilde veya benzer malzeme ve işçilik yapan bir yervarmıdır?Paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden herkeze teşekkürler..
http://www.youtube.com/watch?v=QDbZnrnVDcE
sizlere birkaç sorum olacak ikinci motorum olacak daytona 350 e 6 vitesli ilk motorum ıolacak sıkıntı yaşarmıyım bide şuan fiyatları kafamı karıştırıyor bazı bayilerde 2012 model 0 lar 8300 falan dün bi diğer bayiye baktım 2011 modeli 9000 tl kafam karıştı fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz
birde daytona 250 cc ile 350 cc arasında gözle görülür farklar neler ?
Daytona 250 ile 350 arasında hiç bir fark yok sadece makine hacimleri farklı onuda gözle fark edemessin bile ;)
Tunahan 250cc ile 350cc kasa olarak hiçbir fark yok sadece motor bg gücü farklı o kadar
fityatlar bayiye göre değişiyor bazı bayiler elindeki makinayı nakite çevirmek için fiyat indirip 350cc makinayı 8300 e veriyor normal liste fiyatı 10500tl gibi 8)
Merhaba cemal tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz
tanışma başlığı link : http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
Daytonaların fabrikasyon aksesuarları malesef yok internetten uyabilecek aksesuarlar alıp uydurulabilir çantalar her yerde var istediğin modeli alıp takabilisin
cam hyo gv 650 nin ön camı verdiğin linkteki cama benziyor bağlantı ayaklarını uydurabilirsen takılabilir bu işlevi profosyonel yapan modifiye firmaları var ama toplamda fiyatlar motor fiyatına ulaşabilir o yüzden bulaşmıyoruz internetten araştırmak lazım kolay gelsin 8)
Göstergede harareti belirten kırmızı ışık sürekli yanmaya başladı. Hiç sönmüyor. Fakat fan açılıp kapanıyor. ????
Motoru yıkamışmıydın veya çok yağmura maruz kaldı mı? Bu şekilde hararet ışığı bi arıza sebebiyle yakabiliyor. Müşir bozulmuş olabilir.
Motorun suyunu kontrol et, su bitmiş, bir kaçaktan akmış vs. olabilir. Böyleyse motoru soğutamayacaktır.
Acilen bir servis veya anlayan bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. Oraya götürürken de dikkat et, mümkünse çalıştırmadan götür.
Tuğrul radyatörde su eksik değilse dediğin gibi fan düzenli açıp kapanıyorsa müşür veya kablosunda sorun vardır hararet yapmamasına dikkat ederek kullanabilirsin hararet yaparsa dumanlar çıkmaya başlar motora büyük zarar verebilir en kısa zamanda servise müşürü kontrol ettir 8)
Yine yardımcı olmanız dileğiyle: Göstergenin iç ışığı yanmamaya başladı. Bütünüyle gösterge mi değişecek yoksa küçük bir operasyon mu lazım, ampul mü takılacak içine? (Celil ve Cihan'ın yardımıyla hararet müşiri işini hallettim)