Benim ankara daki isim uzucak gibi büyük ihtimalle akşam yetisemicem gibi yarın sabah buluşma yerine gelirim.
Yazdırılabilir Görünüm
Benim ankara daki isim uzucak gibi büyük ihtimalle akşam yetisemicem gibi yarın sabah buluşma yerine gelirim.
Arkadaşlar dün ve bugün görüştüğüm çoğu arkadaşın müsait olmaması sebebiyle buluşmayı iptal ediyorum.
Resmi buluşma yok ama görüşmek isteyen olursa beni arayabilirler. Daha müsait bir zamanda hep beraber oluruz. 8)
Ben akşam MIK tarafında olurum isteyen gelsin muhabbet ederiz.
Gençler saat 18.30-19.00 civarı dağ yolunda takılıyoruz. Tayfayı bekleriz. 8)
bursa takip edelim
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7208
Bursa tayfası 22 HAZİRAN AKŞAM Fıstıklı tarafına kamp atmaya gidiyoruz. Müsait olan herkesi bekliyoruz. Muhtemelen bayanlar da olacak. Ona göre planyapabilirsiniz.
Yüzülecek gibi olursa deniz ekipmanlarınızı getirin.
1Cumartesi akşam gidiş Pazar öğleden sonra dönüş..
Gülmece Komiklik Şakalar.. öyle bişey işte.
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7727
8)8)8)
Bursa tayfa bu akşam veya yarın akşam buluşma ayarlıyoruz. Eskilerle görüşme yenilerle tanışma olacak.
A- 12.07.2013 Cuma 20.00 iftar öncesi dağ yolu üzerinde onkoloji hastanesi yanında manzaralı cafede.
B- 13.07.2013 Cumartesi 22.00 iftar sonrası aynı mekan.
C- 13.07.2013 Cumartesi 00.30 - 03.00 arası
kimler hangisine katılabileceğini yazsınlar.
ikisindede çalışıyo olacağım malesef şunu cumartesi gece 12 den sonra yaparsak can ve bende katılabilirim . bi nargile keyfi falan yaparız belki sahura doğru :))
Bursa tayfa bu akşam veya yarın akşam buluşma ayarlıyoruz. Eskilerle görüşme yenilerle tanışma olacak.
A- 12.07.2013 Cuma 20.00 iftar öncesi dağ yolu üzerinde onkoloji hastanesi yanında manzaralı cafede.
B- 13.07.2013 Cumartesi 22.00 iftar sonrası aynı mekan.
C- 13.07.2013 Cumartesi 00.30 - 03.00 arası aynı mekan
kimler hangisine katılabileceğini yazsınlar.
Katılımcılar
1-ozguralic (A-B-C-)
2-Aykut aktaş (C)
3-
4-
3-can korucu ..
Arkadaşlar saat 22.30 gibi Mesut İle ben buluşuruz.
Can ve Aykut benim telefonum sizde vardır işten çıkınca bizi arayın.Buluşalım.
Muhtemelen dediğim mekanda oluruz. Siz de katılınca Mudanya yapabiliriz.
Katılmak isteyen diğer herkes saat 22.30'da dağyolu onkoloji hastanesi yanındaki manzaralı cafe de olacağız.
Katılımcılar
1-ozguralic
2-Aykut aktaş (beni face de ekleyin)
3-can korucu (beni face de ekleyin)
4-mesutdikmen
5-
Arkadaşlar saat 22.30 gibi Mesut İle ben buluşuruz.
Can ve Aykut benim telefonum sizde vardır işten çıkınca bizi arayın.Buluşalım.
Muhtemelen dediğim mekanda oluruz. Siz de katılınca Mudanya yapabiliriz.
Katılmak isteyen diğer herkes saat 22.30'da dağyolu onkoloji hastanesi yanındaki manzaralı cafe de olacağız.
Katılımcılar
1-ozguralic
2-Aykut aktaş (beni face de ekleyin)
3-can korucu (beni face de ekleyin)
4-mesutdikmen
5-ilicio
6-kerem
7-
abi ben aykut'la beraber geliyorum. buluştuğumuzda ararım seni. bu arada mudanya tatlı olur :)
Tamamdır. Kaçta çıkıyorsunuz?
abi saygılar bir durum olmazsa işallah bizde bir arkadşımla uğramayı düşünüyoruz yanınıza yalnız bende kimsenin iletişim telf. yok. 22.00 da dediğiniz yerde oluruz 30dakka içinde gelmezsek başka bir yere yırtılmışızdır :)
Kalabalık ve güzel bi aksamdi.Katılan ve aramızda olamayan arkadaslara teşekkürler.Bir sonraki buluşmada daha kalabalık ve daha güzel bir toplantı olması dileğiyle herkese iyi geceler.8)
Çok keyifli oldu herkese teşekkürler 8)
Bu akşam dağyolu Furkan cafe de buluşup Sakarya festivali için plan yapıyoruz.
Yer: Furkan cafe ( dağyolu tophane tarafından çıkışta onkoloji hastanesi yanı)
saat : 19.00
irtibat : özgür veya mesut
görüşmek üzere :|
Bu akşam saat 20.00 civarı dağ yolu direk dibinde (ilk viraj) müsait olanlarla görüşebiliriz.
özgür
enes
8)
Özgür abi bizim mekanda Enesle çay içtik, yarın görüşürüz sen kaç gibi çıkacaksın?
akşam 7 gibi bursada oluyorum, hatunu kafalayabilirsem geliriz.. :).. .................................................. ........................................
düşündüm de.................
geliriz sanki..
Sünnet korteji olayını da planlayıp bize bildirin yetişirsek gelelim. 8) nazar
Arkadaşlar bu akşam Mudanya Paşa beach canlı müzik yada dağ yolunda bi mekana gidelim diyoruz.Katılmak isteyen arkadaşlar.Özgür yada bana ulaşırlarsa sevinirim.8)
Paşa beach te sezon finali var büyük ihtimalle mudanyyadayız 8)
ozguralic
mesutdikmen
???
Abiler benide yazın, bi aksilik olmazsa bende gelicem :cheesy:
Yer:Paşa Beach Club (Canlı Müzik Sezon finali Proğramına) :)
Katılımcılar:
1-Özgüralıc
2-Mesutdikmen
3-sunay690
4-Ilicio
5-sunay690
Herkesin gelememe durumu çıkınca buluşmayı iptal ettik.
Ben Enes çağırdı diye başka bir arkadaşın arabasıyla geç de olsa gittim. Yarın için bir gezi ayarlayabiliriz Katılabilecekler ismini yazsın lütfen.
özgür
Yarın akşam dağyolu teras cafede 19.00 civarı müsait olanları bekleriz 8)
Arkadaşlar bundan sonra carsamba gunlerini sabit bulusma akşamı olarak belirledik.musait olan herkesi bekleriz.
Mekan : dagyolu teras kafe (a.o.s. onkoloji Polikliniği yani)
Saat : 19:00
Carsamba akşamı haricinde planlı ya da plansız buluşmalar yapilacaktir.
Kendi kendime yazışıyorum sanırım deliriyorum :?
Sağolasın kardeşim 8)
yapıştırsak ta gelsek mi bilemedim:|
Sağol Celil Abi benim kıymetimi bilemiyorlar İstanbula geliyorum :mrgreen:
Aslında bizim buluşmalar 8-10 kişi felan oluyor bu akşam da yine 5 kişi olacak ama adamlara siteyi alıştıramıyoruz :D
fotoğraf çekerim artık düzgün makine aldım paylaşmak daha kolay olur :|
İstanbul'a gel her akşam uluslararası takılırız diyecem.... olmayacak. kendine ii bak:cheesy:
Bu saatte işyerinden yazıyorum ulen, nasıl geleyim. iyi eğlenceler