Kardeşim valla makinanın duruşu yeter ses on numara siyah elyafta güzel durmuş makinada Allah kaza bela vermesin nazardan korusun :)
Yazdırılabilir Görünüm
Ustaya yarın sabah için 90'lık boru siparişimi verdim, inşallah yarın yağmur yağmazsa sabahtan gidip yaptıracam....Heycanlandım bak şimdi :):)
Ben sırt çantama koymuştum ama tehlikeli oluyo virajlarda8)
bende 90 luk borudan yaptırdım ses manyak oldu 650 lık makınelerı aratmıyor valla
Alper bende senden özendim 90 lık yaptım ses ve patlamadan mahalleye giremiyorum.
Ama çok keyifli oluyor sürmesi. Trafikte de saygı görüyorsun bunu hisettim.
eee mahalleye girerken hafif hafif rölantide gidicen :)
Onumuzde ki sezona kadar herkes yaptirirsa her gittigimiz yeri sallicaz :)
Bütün çin nüfusu aynı anda zıplarsa hesabı mı diyosun ati :mrgreen:
Arkadaslar boru egzozun fiyatlarini arastirdim 250 den asagi yok bende kendi motorcuma gittim
Flansi
Contasi
Borusu
Aradaki birlestirme sac
Bunlarin hepsi paslanmaz celikten sararma vs bisi olmaz
150 TL dedi. Oda tanidik diye
Yer zeytinburnu demirciler sitesinde nedim usta
Nedim ustanin teli :
05556168835
Ciragi Semo
+905384453295
Beni Metehan yolladi dedimi 150 tlye hallediyor
Arkdaşlar yeni eksozlarımı söküp eskilerini takmak konusunda tereddüte düştüm. Bu konuda fikirleriniz benim için önemli önerilerinizi rica ediyorum.
Not.yeni eksozları çok gürültü nedeniyle sökmek istiyorum.
Sagolsun Mustafa Usta yaptı ve gönderdi egzozlarımı yarın takacağım video çekip koyarım :)
Bahadır insanların arkamdan bakmaları rahatsız ediyor beni. Susturucu yaptırınca orijinal eksozları var onu takmak akıllıca değilmi Metehan
Metehan tak çıkar belki olabilir
Ali abi ses bazen fazla olabiliyor, özellikle sessiz bir çevredeyken. Sabah ya da akşam geç saatlerde garaja girerken çekiniyorsun, acaba uyuyan eden var mı? diye. Bir örneğini de geçen hastanede gördük mesela, bazen hoş olmayabiliyor. Ama şu da var ki bizim motorların görseline bu ses yakışıyor. Ve bundan da önemlisi trafikte çok yardımcı oluyor. Yayalar seni ciddiye alıyor, önüne atlamıyor. Yanından geçtiğin arabalar seni çok daha fazla fark ediyor. Sesi duyan aynasına bakma ihtiyacı hissediyor bu gelen nedir diye. O yüzden ben çıkarma derim.
Sabah ve gece cok sikinti olsada kusura bakmasinlar buda benim zevkim olmazsa olmazlarimdan biri artik yasasin boru egzos :)ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo :)
:)ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo :)[/quote]
işyerimden bir arkadaşım aracına abart eksoz yaptırmış elektrikli yanı mahalleden çıkana kadar hiç ses çıkmıyor serbest yere geldiğinde ıcerden düğmesine basıp eksozu acıyor. bu motorda yaptırılabilir bıseymıdır bılmıyorum ama yazıları okuyunca sizlere bir fıkır olması ıcın yazmak ısdedım.
işyerimden bir arkadaşım aracına abart eksoz yaptırmış elektrikli yanı mahalleden çıkana kadar hiç ses çıkmıyor serbest yere geldiğinde ıcerden düğmesine basıp eksozu acıyor. bu motorda yaptırılabilir bıseymıdır bılmıyorum ama yazıları okuyunca sizlere bir fıkır olması ıcın yazmak ısdedım.[/quote]
Ben o konuyu inceledim pek uygun bulmadım ek motor valf falan koymak gerekiyor yer bulmak zor olur diye düşündüm.
Arkadaşlar bi çok şey yazıyo burda sonuç olarak eğer haftasonu fırsat bulursam bende boru eksoz taktırmayı düşünüyorum. Kartalda oturuyorum anadolu yakasında usta var mı temiz iş yapan ve tabi uygun olması lazım. Birde ses için borunun çapı önemlimi fark olurmu ?
Caner kardeşim tavsiyem İstanbul çarşamba buluşmasına katıl orda bir sürü örnek var seslerinide dinle kafana yatanı alırsın arkadaşlar yardımcı olacaktır merak etme.
Küçük boru eksoz düşünmüyorum zaten 60 mm çapında düşünüyorum ortalama yada biraz farklı tarz eksoz tasarlayıp yaptırmayı düşünüyorum tam karar veremedim.
Geçen hafta baktım alper abi hepsi gayet iyi ama tam inceleyemedim yarın ayarlarsam gelirim buluşmaya