Moto Garage Cafede yarın akşam RR Kulüp toplantısı için yer ayırtılmıştır. İsteyenler artçı arkadaşlarınıda getirebilirler.
Yazdırılabilir Görünüm
Moto Garage Cafede yarın akşam RR Kulüp toplantısı için yer ayırtılmıştır. İsteyenler artçı arkadaşlarınıda getirebilirler.
Listemi yapsak acep :)
Ah ehliyet vah ehliyet :) Ne zaman bu başlık yukarı da olsa içimden böyle geçiyor :=)
neyse test e girdik 27 sinde uygulamalısı kaldı.
Sürücü kursu sağolsun kayıt etmemiş beni bir sonraki döneme kaldım :( Ehliyeti bir alayım ilk işim direk ani buluşmalara katılmak olacak :cheesy:
Bende geldim istanbula buluşmalara katılmak istiyorum ama yolları pek bilmiyorum mecidiyeköyden buluşma yerine nasıl gelebilirim?
Bana harita üzerinde bi nokta belirlerseniz buluşabiliriz sanırım buldurabilirim:)
Evet Arkadaşlar Bende gelicem ve geniş katılım istiyorum forumumuz için bazı kararlar alınacaktır ve bunda herkesin katkısının olmasını istiyorum 8)
10 eylül akşamı saat 20:00
Bakırköy sahil yolunda motogarage cafe
Adres :
Sahil yolundan aksaray topkapı yönünden gelenler : Bakırköyden önceki son çıkış olan veliefendi çıkışını geçer geçmez sağda oto galerilerin olduğu yerde
E5 den gelenler : veliefendi hipotrum yoluna girin yolun sonuna kadar gidin köprüye geleceksiniz köprüye çıkmayın sağından girin sağa doğru sahile çıkış yaptığınız yerde sağda
Sahil bakırköy istikametinden gelenler : Bakırköy sahildeki ido yu topkapı yönünde geçin ilk sağdan köprü üzerine çıkıp U dönüş yapıp sahil yolu dönüş yönüne girin hemen sağda oto galerilerin yanında
Kurucu Başganımızda teşrif edecekmi acaba? :p
Yer tarifi için link http://harita.yandex.com.tr/?um=spjJ...tFRAZ5pI&l=map
Her hangı bı sorun bı degısıklık yok ıns nezamandan berı beklıyordum saat 8 de kısmetse oradayım ve ben kımseyı tanımıyorum umarım yabancılık cekmem bu güven oto flan var orası sanırım van kahvaltısı flan var orada bulusma heralde dogrumu anlamısım çarşamba aksamı saat 8
Cok dogru anlamissin abi vam sofrasinin hemen yani yabanciliktan yana suphen olmasin herkez cok sicak kanli ve samimidir kisa surede uzun yillardir muhabbet ettigin arkadaslarin gibi olacaktir yenileri dislama gibi bir durum soz konusu degil grupta yani anlicagin RR ailedir candir :) yarin aksam 8 de gorusmek uZere abi :)
Ewet küçükçekmecede
Biz senle cennette benzinlikte tanıştık hatırladın mı ?? :)
Mesajları nasıl okuduysam . Akşam 20:30 da ilgili yere gittim . :)
Arkadaşlar bu akşamki buluşmada diğerlerinden farklı olarak forum kuralları ile ilğili bilğilendirme yapılacağı için FORUM DIŞI MİSAFİR ALAMAYACAĞIZ misafirlerimizi bundan sonraki her toplantıya getirebilirsiniz 8)
Forum dışı derken artçı arkadaş yada onun gibi birşey getirmeyin denmek istendi.8)
ben küçükçekmecede oturuyorum buyukçekmece beylıkduzu avcılardan gelınecekmı e5 te bulusup oylemı geleceksınız yoksa oradamı bulusulacak
Geleceğimi söyleyip ve gelmeyi çok isteğim bir yere bir takım sorunlar nedeni ile gelemediğim için forum ahalisinden özür dilerim
Günaydın RR Ailesi,
Dün yoğun bir katılım ile RR Motosiklet Grubu kuralları hakkındaki ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Katılım gösteren ve fikirleri ile çalışmayı geliştiren herkese çok teşekkür ederiz.
RR İstanbul organizasyonunu, toplantı notlarını, alınan kararları ve Raptor Riders Kurallar Kitabını en geç yarın akşama kadar sitede yayınlayacağım.
Teşekkürler
Toplantıya katılıp grubun bir parçası olmaya çalışan ve yapılmak istenen güzel şeyleri destekleyen herkese teşükkürler. Mazeretlerinden dolayı gelmek isteyip gelemeyenlere de ayrıca teşekkürler.
Serhat bu konuda senada ayrıca teşekkürler, çok yoğun gayretlerinden dolayı.
Çok güzel bir toplantı çok güzel bir kalabalık çok değerli insanlar görüşemediğimiz kardeşlerimizle hasret giderme ciddi konular sıcak sohbet kısacası herşey süperdi büyük ailemize değer verip katılan gelmek isteyipte gelemeyen herkeze teşekkürler iyiki varsınız dostlar...
Uzun bir ayriliktan sonra motorsuzda olsa aranizda olmaktan cok buyuk keyif aldim gelen gelemeyen herkese, emegi gecenlere cok tesekkurler bence cok verimli bir toplanti oldu bundan sonra hersey daha guzel olacak izlenimi verdi bu toplanti bana
Toplantı amacına ulaştı ve çok yoğun katılım vardı. İştirak eden arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Tam olarak kulüpleşme yolunda adımları atmaya başladık. Bundan sonrası aydınlık artık :) Daha ciddi ve disiplinli , birbirine daha bağlı , motosiklet kulüpleri camiasında gittikçe yükselen yıldız bir kulüp olacağız..
Sizin aranizda olmak herzaman ki gibi çok güzeldi katilan arkadaslara çok teşekkür ediyorum inş alinan kararlar hepimiz için çok güzel olur :)
Yazılan mesajları gördükçe insan iyice meraklanıyor ne tür kararlar alındı ve nasıl devam edileceği hakkında
güzel bir buluşma ve cok faydalı bir toplantı oldu.bundan sonra herşey cok daha güzel olacak inşallah.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.:)
Arkadaşlar katılan herkese çok teşekkür ederim çok verimli bir toplantı oldu tüm arkadaşların elini taşın altına koymaya gönüllü istekli olması beni çok sevindirdi inşallah bundan sonra çok daha profesyonel düzenli kaliteli bir gurup olucaz nazar
Serhat bu toplantı ana taslaklarını hazırlamak için 2 gündür büyük emekler verdi ona ayrıca teşekkür ediyorum 8)
Ailenin her biri birinden değerli RR üyeleri iyiki varsınsınız8)
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...f7&oe=54902DF3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...cd27aaa07c8aec
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...feba31fb16b49f
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...2f9ae02e7d88e7
Can in cay verirken poz vermesi :)