Serhat senin cadirin olsa ve 3 tane redbull kizi bulsan sen benden terbiyesiz olurdun terbiyesiz olayim ki
Yazdırılabilir Görünüm
Serhat senin cadirin olsa ve 3 tane redbull kizi bulsan sen benden terbiyesiz olurdun terbiyesiz olayim ki
Abicim durumu bilmiyosun! Alla allaaaa! Anlatırım ben sana sonra!!
ben hepinize bol bol kız bulcam orda. efes ve tuborg kızları :x :P :P :mrgreen:
70 e 30 durumu olmasin gene !!! :D
zuhhhaaa muhaaa olmas kardeşim olmassss...
Ya bıraaaaaaakkkk!! Bana anlatma bunları!!Alıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada Doğan, biz cumartesi öğlen çıkıp 200 200 geliriz.. Sizden bikaç saat sonra varırız oraya, kafanı yorma sen!! :D
yaw gürbüz hepimize yeter gibi geliyor zaten, mesela gürbüz olmasa bence serhat gelmez bile
sen bilirsin kardeşim. bizden sonra gelince hani bana redbull kızı demeyesin sonra :PAlıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Doğan, kanka sen saniyor musun ki Serhat redbull kizlari ile ilgili, sen Gürbüz de, akan sular dursun Serhat icin
Alıntı:
E yuh artık!!! :x
Doğanım sen erken gidicen de noolcak, hele bana onu bi anlat!!! :D Seda'yı da ne zamandır aramıyorum, dur bi konuşayım canım arkadaşımla!!!! :twisted:
hayir yalansa yalan de, 5 tane sahidim var kendini nasil parcaladigina dair....
valla ben aralarındaki ilişkiyi bilmediğim için öyle ileri geri konuştum. çok kurcalamıyım en iyisi :mrgreen:Alıntı:
Ya Gürbüz'ün yeri ayrı!! Ama redbull ablalarını da harcama lütfen! Ben çok seslilikten yana bi insanım! Nerde çokluk orda şenlik!Alıntı:
yaw arkadaşlar haber verseydiniz redbull efes tuborg kızlarından bizde yalnız gelirdik yahu :mrgreen: :mrgreen:
yaw benimle ne alakası var. gecee(deniz) den, sana kalamz diye dedim. :PAlıntı:
Ha şööööle yola gel bakıyım!!! :D Ah canım chopellim yaaaa!! Doğan'la aramızdaki buzları ne güzel eritiyo!! :D
ben seni bi eritecem. o olacak :mrgreen: sakın elime düşme tamammı canım kardeşim..
tamam serhat gel senle anlasalim, cadir 3 kisilik sen ben gurbuz +2 redbull ablasi eder 5 kisi simdi ben diyorum ki hadi gel biz Gürbüzü daha genis bir zamana alalim 4 kisi olalim ha 3 ha 4 farketmez hepimizi alir bence nasil?
Abi Doğan da çadır getiricekti!! Gürbüz'ü Doğan'ın çadıra göndeririz :D Biz de işte dördümüz anca sığarız çadıra zaten!!! Bence Chopell de çok sever bu fikri!! :) Tamam o zaman gece düzeni tespit edilmiştir. Pişmiş aşa su katmasın artık kimse!! :DAlıntı:
Doğan bak bu kıyağı da kimseye yapmam!! Gürbüz'ü gönderdik senin çadıra!!
yemezler kardeşim. ben tanımam etmem. sizin aranızada hiç girmiyim. sonra kıskançlık falan olur. Allah sizi mesut etsin. Amin :mrgreen:Alıntı:
bence gayet te uygun bir fikir, kanka hic merak etme sen de Gurbuzu cok seveceksin, nasil seker nasil pamuk gibi insan anlatamam onun da seni seveceginden eminim zaten
ahaliden özür dileyerek başlamak istiyorum sözlerime...2 gündür büyükçekmece emniyet müdürlüğü trafik şubesi ile kavga halindeyim...kızımın muayene süresinin 3 yıla uzatılması ile ilgili hususta başvuruda bulunduğum halde benim aracımın kapsam dışı olduğunu (2006 model,mayısta alındı temmuz gibi trafiğe çıkışı yapıldı) belirterek işlemimi yapmamaktalar...ayın 11'i (yarın) itibari ile ruhsat üzerindeki muayene sürem dolacağı için ve muhtemelen yolda çevirme olursa motorum bağlanacağı için üzülerek aranızda olamayacağımı bildiririm... :(
mevsim sonbahar mı oldu yine, sarı sarı yapraklar görüyorum bir hafif rüzgarla düşüşen.
HANDO__________
Noluyo bakim burda yok redbul kızları yok gürbüz filan
YA EVET bunlar heryerde bir kız muhabbeti yapıyorlar :D ,bişeyde diyemiyoz :P ...hemen kızıyorlar... :P
ama hocam genciz ve saglikliyiz, yani bunlari konusmasak esas o zaman garip olur demi
Sadece kız olsa iyi bide GÜRBÜZ var hocam taş yağacak başımıza valla
zaten size konuşmayın demiyorum 8) 8) .evet çok şükür genç ve sağlıklısınız :cheesy: :cheesy: :cheesy: ....ama bütün topiklerde de konuşulurmu yahuuuuu :PAlıntı:
bu gürbüz meselesi de ne olaki ?
HAAA HAAA at doğanım benim üstümeee salla gelsin :PAlıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
Siz varken ben top 10 a bile giremem bırakın bu işleri .... :cheesy:
Hepimiz cips yiyen insanlarız kandırmayalım birbirimizi :P :P :P :P
Sen akşam geliyomusun şimdi onu soyle ...
Valla bende anlamadım onu da bilen arkadaşlar anlatsın hocam (benden duymuş olmayın arkadaş yeni sanat güneşimiz olma aşamasında)
deniiizzz olm ben gecerken mertere ugrayim ordan beraber gecelim mi
Sen bursada degilmiydin yawAlıntı:
cem kardeşim ben karakoydeyim...işten cıkıp direk gideceğim ...Alıntı:
gelirsen beklerim ama ...
nerdeymiş bu arkadaş bizim sitede mi :oops:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Yok hocam ya yalova sınırlarında
Kibilay bey ben bursaya gidemedim cunku bu gun baya bi gec uyandim ordaki islerim kaldi
(deniz) Ozaman ben bi bakayim erken cikmazsam karakoye gelirim beraber geceriz
Gurbuz dedigimiz arkadas yalovanin ve guney marmaranin san'at gunesidir, onu gorme ve tanima serefine
ben, serhat, sipidi ve selcuk nail olduk, umarim sizler de bu serefe nail olursunuz...
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
HEEE ANLADIM...NE ZAMAN GÜNEŞ OLUYO ,BİZ KENDİSİ İLE TEŞRİF OLUCAZ MI Kİ?
Bugün akşam yola cıkacak arkadaşlarım ....
Yolu bilmiyorum ve az gecikme yaşayabilirim ....
Olurda cıkarsanız haber verir emi ....
ben peşinizden bıhhh diye sıkar yetirşirim size ......
e be denizz ben de dün akşamdan beri kendi kendime bu "bıhhhhh" ta neymiş diye düşünüp duruyodum :)Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
sizin kadar özgür ve otorite tanımaz değiliz maalesef gün batımında güneşe karşı tek başına yürüyen & süslü sözleri seven spagetti western ekollü sayın üye...motor bağlatma ve sonrasındaki sancılı süreci yaşama gibi bir lüksüm yok maalef,üzgün olduğumu da zaten belirttim...ayrıca böylesi keyifli bir organizasyonu kaçırmayı kim ister ki,buradan sebep olan emniyet teşkilatımıza sevgilerimi ve en iyi dileklerimi yolluyorum sizin vesilenizle...Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı