Sınavlar nasıl geçti:)
Yazdırılabilir Görünüm
Sınavlar nasıl geçti:)
Sonuçta geçmişsin, önemli olan bu 8)
Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar RR ailesi...
Güzel bir hafta ve güzel bir ay diliyorum herkese...
Bu ay neler getirecek bakalım :mrgreen:
Günaydınlar olsun cümleten :) Çok bir şey getirmez herhalde Cihan yaa geçen aya çok benziyor gibi geldi bana :) Bu arada v-strom' a kaydım ben biraz galiba haberin olsun :)
Herkese günaydın.
Günaydın herkese.
Bu ay benim için çok da güzel olmayacak sanki. :(
Muhtemelen bu ay içinde motoru kapatıp işe geliş gidişlerde otobüse ve metroya talim etmeye başlayacağım. :(
Çok bişey getirmez denir mi Allah çarpar valla.. Kısmetse Fazer gelecek yav daha ne getirsin 8)
V-strom için kim aklını çeldi bilmiyorum, hayırlısı olsun diyim. 8) Benim eküri de benimle birlikte araç değişikliğine gidiyo. O da dragstar satıp v-strom düşünüyo. Ama onun aklını çelmeye çalışıyorum TDM900 veya caponord aldırmaya çalışıyorum ona :mrgreen: Ama öncelikli olarak TDM 8) Sana da tavsiye ederim. vstrom çok ayakaltına düştü, önüne gelen alıyo :p
Valla Cihan, dayım bensiz hareket etme diye bir ikazda bulundu bende onu dinlemem gerektiğini anladım :) V-Strom hoşuma gidiyordu ama pahalı geliyordu, bakalım TDM' yide inceleyeceğim. Peki TDM ne kadar yakıyor, 900 lük motormuş demin bir göz ucuyla baktımda. Kilosu, şehir içi kıvraklığı falan nasıldır? Sen bunları araştırmışsındır diye sorayım dedim :)