Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Celil abim yine sağolsun yardımını esirgememis.
Yazdırılabilir Görünüm
Nasıl anlatayım, öncelikle motoru makinesi hariç komple dağıttım, şasedeki ki boya atıklarını zımparaladım ve boyadım, elektrik tesisatını tamamen çöpe atıp yeniden çektim. Ön fren hidroliğini tamamen boşalttım ve değiştirdin. Şimdi de fiberden yeni çamurluk yapıyorum. Ayrıca oben lambayı park ve fren yanacak şekilde modifiye ettim. Yeni çamurluk onu takacağım. Seleyi tekli yapıyorum. Artçı gelince açılıp ikili olacak, onun için deriye regal raptor amblemi işletiyorum.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen fiber yapım aşamasını tamamen çekiyorum
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçen gün dağıttığım motoru toplamaya başladım. bu esnada pas tutmuş yerleri zımparalayarak rötuş yaptım, boyası dökülen yerleri rötuşladım. komple her tarafı (özellikle yağ ve toza çok fazla maruz kalıp çamurlaşma yapan yerleri) havalı mazot tabancasıyla temizledim. mat siyaha boyanmış olan depo ve ön çamurluğu taktım. ön far yeterince aydınlatmadığı için ampulü h4 osram beyaz ampulle değiştirdim. kartal gidonu mat siyaha boyayıp kurumaya bıraktım. sissy barı monte ederken vazgeçtim, gittim nalburdan 2,5 metre zincir aldım ve gaz altı kaynağıyla birleştirmeye başladım. bitince sırt dayamasını da takıp 1-2 ufak aksesuar monte edeceğim. motorun hemen her noktasını pastaladım, yarın cilalayacağım. kartal gidon, zincir sissy bar ve dorselerde kullanılan boynuz lambaları da takınca ortalama bir custom motora sahip olmuş olacağım, zamanla daha da iyi hale getirmeye çalışacağım.
şimdiden "sabah olsa da bir an önce devam etsem" diye düşünüyorum. motorla uğraşmak ne güzel bir şey ya :)