Güzel olmuş pekte sırıtmamış akan yapıştırıcıyı temizledinmi on numara olur ben beğenmedim. O parçayı nerden bulup uyarladın bende düşünüyorum
Yazdırılabilir Görünüm
gidonu değiştirmeye çalıştım ama altından kalkamayacağımı anlayıp geri topladım :) kornasını değiştirdim, sağdaki bakalitleri siyaha boyadım, şimdi de mazotla zinciri temizleyip sonra da yağlayacağım. en sonda da tüm hareketli ve elektrik aksamlarına wd40 sıkacağım.
Debriyaj balataları Ebc marka ile yenilendi, saclar düzeltildi, senkron ayarı yapıldı, 3 lt Motul marka yağ konuldu. En acı olayda hava filtresini çıkardım usta tam motorsiklete uyumlu olmadığını ve zarar vereceğini söyledi orjinal hava filtresi takıldı. Şimdiki en büyük derdim ise hava filtresini ne yapacağım.
Bgün biraz turlıyım dedim. Kursağımda kaldı. Arka dişli göbeğindeki bilya dağıldı. Allahtan ahmet ustaya yakın yerdeydim. Bende onu yeniledim.:soru?:shock::artiz:
http://s32.postimg.org/qcunugv11/20160429_141155.jpg
Parçaları sipariş ettim ali ustadan 600 tl tuttu
Denizlide zafer motor a verdim işinin ehlidir
Parçaları takılcak haricinde castrol 10w40 4t scooter yağı koyulcak karbüratör senkron ayarı yapılcak sübab ayarı yapılacak fren merkezi bakımları yapılacak bujiler iyiydi kontrol edilecek çıkıncada plastik aksamları tekrar boyucam yaza bomba gibi giricem 8)8)