Pazar ve pazartesi İstanbuldaydım heryerde Regal raptor gördüm. Ne kadar çokmuşuz 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Pazar ve pazartesi İstanbuldaydım heryerde Regal raptor gördüm. Ne kadar çokmuşuz 8)
Günaydınlaaarr Efenim :happy: herkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum:cheesy:
Şu yukarıda bahsi geçen konu daha fazla geç kalınmazsa ilgi görebilir.
Ayrıca, tercih Ağva olursa (Ki Sedat arkadaşımızın Ağva'da yazlığı varmış ve mangal yaparık ordaaa diyo...) Ben de katılım gösteririm sankim :| Hem de Ati abiyle Salih abi de gelir. Di mi canlarımm :love:
Celil abi sana biraz uzak kalıyor sanırım. Bana uymaz dersen anlarım. Ama bi imece organizasyonu yapıp bi toparlarsan insancıkları. Bak hepsi nasıl bakıyo melül melül [smilie=greencolorz: Hem özlemişim sizleri de görmüş olurum... :(
KIRMIZIIIIIII... :?:
Günaydınlar Raptor Rıders ailesi 8)
Cihan sen mod. değilmisin :mrgreen: Riva başlığını sen aç ben desteklerim bakalım gelen varmı 8)
İyi de ben istanbulu bilmiyorum ki şeker :mrgreen: şurda buluşcaz, şu saatte anadolu yakası burda olursa onlarla orda kesişiriz falan diyebileyim. Bi de Riva değil Ağva :|
Baak dedim çocuuk dediiim. Gel sen de Sakaryada organizasyon yap yavru. Çok miskin gördüm seni :x
Tamam başlığı ağva diye aç yolu zaten bende bilmiyorum orası sana benden daha yakın boşlukları doldururuz öncelik talep belirlemekte :mrgreen:8)
Ben bayağı ağar hastayım arkadaşlar,fena çarpılmışım ama bu tabiiki gelmeme engel değil.Motor kullanamam ama arabayla gelirim.İş Ağva ve balık olunca akan sular durur.Hemde ailecek katılırız..