yok abi sağolasın, evde pinekliyorum malesef ve sıkıntıdan çatlamak üzereyim :(
Yazdırılabilir Görünüm
eyvallah abi sağolasın ilk fırsatta azcık daha düzgün olunca havalar ben geleceğim o tarafa zaten :) başta sen olmak üzere görmek istediğim kişiler var. fizik tedavi ile toparlama ihtimalim var ama bir süredir ameliyatlar, sakatlıklar derken spor yapamadığımdan vücutta kas kaybı oldu spora başlasam toparlayacağım. bu ay ya da önümüzdeki ay şirketteki spor salonu tekrar faaliyete geçecek onu bekliyorum evin yakınlarında doğru düzgün spor salonu yok malesef :(
İbrahim sanada geçmiş olsun ... geç söyledim kusura bakma kafama anca dank etti .... benim kızla uğraşırken ....
Ben evden cikamayanlarin yerine gezdim bugun bol bol 😂 eve gelirken yagmuru da yedik tabi her guzel seyin bir bedeli olmali tabiki ☺️
Poseidon tarafindan gönderildi...
Fakat güzel ıslandık be :)
Yatanlara iyi geceler
Çalışanlara iyi mesailer
Diğerlerine iyi eğlenceler
😜
İyi geceler RR ailesi
İyi geceler ailem. Sabaha huzurla uyanmak dileğiyle 8)
İyi geceler ahali :)
Günaydın RaptorRiders Ailesi. Hayırlı ve bol kazançlı bir hafta olsun inşallah. Tekerleriniz düz bassın 8)
Herkese günaydın iyi haftalar
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RaptorRiders ailesi (iyi haftalar yaz gelsin artık)
Günaydın iyi haftalar .....
Gunaydin RR ailesi
Günaydın.. iyi sabahlar..
herkese günaydınlar...8)
Gunaydin aile....
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın herkese 😊 mutlu bi hafta geçirmeniz dileğiyle
RAPTOR RİDERS ANTALYA
Günaydınlar Ahali herkese iyi haftalar :Rockn Roll:
Günaydınlar iyi haftalar Hayırlı işler Raptor Riders Ailesi :) 8)
Günaydın herkese iyi haftalar :)
Yağmurlu bir pazartesiden herkese selamlar iyi haftalar geçirmemiz dileğiyle.. 8)
Tüm aileye bol kazançlı bir hafta dileğiyle günaydın
günaydın millet, hayırlı işler işiniz rastgelsin.
Super bir ptesi sabahindan herkese merhabalar yayinimiza yagmur soguk camur vede isbasiyla devam ediyoruz iyi seyirler😞😞😞😤😤
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkese günaydınlar, bugün biraz daha az ağrılı fakat yağmurlu bir güne başladık 8)
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar.
İyi haftalar herkese.
Kısa bir tatilin ardından İstanbul'da yım Alaçatı mükemmeldi gezdiğini her yerde keşke motorsiklet kere atlayıp beraber gezseydik diye düşündüm hepinize hayırlı işler rr ailem
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi