Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı İbretlik olsun diye yazdım zaten, belki feyz alırsın diye :p bizdede burada ilk başta http://m1311.hizliresim.com/1h/l/unsfh.png
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı bizdede burada ilk başta O zaman gugıl kullanmıyosan ben napayım :x adam yandex kullanıyo, gugılın arayüzünü gösteriyo. Sen oraya baksan zaten sürekli online olursun..
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı O zaman gugıl kullanmıyosan ben napayım :x adam yandex kullanıyo, gugılın arayüzünü gösteriyo. Sen oraya baksan zaten sürekli online olursun.. sende nasıl bir göz var olm Google Crome Yandex gibi görüyorsun. (bu arada iyice geyiğe sardık ) :mrgreen::mrgreen:
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı sende nasıl bir göz var olm Google Crome Yandex gibi görüyorsun. (bu arada iyice geyiğe sardık ) :mrgreen::mrgreen: Olm bu gösterdiğim google.. Ama sen yandex kullanıyosun. bunu kullansan çooktaaan online olurdun.
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Abim nasılsın :| Allaha şükür Cihan'cığım. Kışın karıncayım. Yazın Ağustos böceği. Dört gözle bekliyorum Yaz denen o tek heceyi :mrgreen: Sende ne var ne yok? :)
Alıntı: Salih Nickli Üyeden Alıntı Allaha şükür Cihan'cığım. Kışın karıncayım. Yazın Ağustos böceği. Dört gözle bekliyorum Yaz denen o tek heceyi :mrgreen: Sende ne var ne yok? :) Benim için farketmez yaz kış, dört gözle bekliyorum seni göreceğim soğuk da olsa o güzel günü :happy:
Günaydın raptor riders ailesi...
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Benim için farketmez yaz kış, dört gözle bekliyorum seni göreceğim soğuk da olsa o güzel günü :happy: Bu kadarda yalakalık olmaz ya :mrgreen::mrgreen::mrgreen: GÜNAYDINLAR RAPTOR RİDERS AİLESİ Bu sabah dükkanı ben açayım dedim :mrgreen: ama ömer beyle saniye farkıyla çakıştık TÜH :mrgreen::mrgreen:
Günaydın ağalar..
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Bu kadarda yalakalık olmaz ya :mrgreen::mrgreen::mrgreen: GÜNAYDINLAR RAPTOR RİDERS AİLESİ Bu sabah dükkanı ben açayım dedim :mrgreen: ama ömer beyle saniye farkıyla çakıştık TÜH :mrgreen::mrgreen: Kıskandın mı bebeem :x