Ben arada o tarafa yolculuk yapıyorum, hayran hayran giderken sonra evde kava çıkıyor, ne işin var oralarda diye :)
Yazdırılabilir Görünüm
valla dostlar güzel yerler var bide motor sürmeye musait yerler trafik derdin falan olmuyor rahatla keyif yapa yapa sürüyosun motorunu
Bu İstanbul ömrümü çürüttü.yedi bitirdi beni.Genç yaşta sinir hastası oldum.Bütün Türkiye'yi defalarca gezdim işim nedeni ile.Girip çıkmadığım çok az yer kaldı.Öyle güzel memleketler varki..
İnsanlar güzel.
İstanbul gibi karışık nesil değil.
Trafik yok.
Sebze meyve ucuz ve bahçesinden ilaçsız.
Hayvanı,eti,sütü,peyniri katkısız.
Suyu havası temiz,
Denizi, balığı,teknesi offff off
Antalya,Mersin,Balıkesir,Çanakkale,Muğla ve ilçeleri fani hayattaki cennet köşeler
istanbul sizi çok sinir edebilir ama bir saniyede sizi çok mutluda edebilir böyle bir şehirdir istanbul
Günaydınlar Türkiye.. :happy:
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Günayınlar Raptor Riders Ailesi,.
Maalesef Serdar. Eskiden çocukluğumda her Pazar Emirgan'a giderdik. Veya Sultanahmet'e köfteciye. Emirgan yolu, boğaz yolu müsaitti. Şimdi git bakalım. Veya Sultanahmet'te arabamızı kapı önüne parkederdik. Şimdi içeride yer yok, köftesi köfte olmaktan çıktı. Camilerin avlusunda nur yüzlü ak sakalıı ihtiyarlar gülyağı, hacı yağı satarlardı. Şimdi bu ürünleri satanlar ''lan Hüsso gaç para kazandın bugün'' diye birbirine seslenen malum kişiler. Eleman sakal da bırakmış suratta nur yok. Yılbaşı gecesi İstiklale çıkardık arabayla. Her taraf ışıl ışıl. Vefa bozacısına giderdik....Arabayla bir yerlere gitmek zevkti. İstanbul'un göbeğinde sur içinde Rumlardan kalma iki kat bahçeli bir evde doğdum. Şimdi aynı sokak arasında bırak bahçeyi ağaç yok. Her yer taş, her yer araba. Kaldırımda trekking yapıyorsun. Düzgün kaldırım yok. Hiç kimsede birbirine; çocuklarda dahi büyüğüne saygı yok.:(
Fakat hatırladığım şu ki.. Benim peder ile valide bundan 25-30 yıl önce ''İstanbul çok bozuldu'' derlerdi. ''Bizim çocukluğumuzda böyle miydi?''
Demek İstanbul için bozulma bir trend. Ve son 20 yılda bu trendin eğiminin arttığı kesin. Çözüm mü?: 500 yılda bir olan, taş üstünde taş bırakmayan büyük İstanbul depremi .:mrgreen:8) Korkarak bekliyoruz:)
Günaydınlar :)