-
evet haklısın kardeşin zaten belirtiğim gibi bu siteye katılma amacımda buydu.Aranızdaki güzel,seviyeli ve dosthane bir yaklaşımdı.Bende mutlum aranızda bulunmayla tabi kabul ederseniz.İnşallah Allah nasip ederse buluşuruz bir gün.Haa bu arada Hepinizin kandili mübarek olsun.allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.Sağlıcakla kalın...
-
.................
-
merhaba kardeşim nerde tayfanın gerisi bi sen giriyon diğerleri 1er kere girdi gidiş o gidiş görünmüyorlar
-
mistersamet
walla abi herkezler calışıyor işte bir serdar giriyor oda yoğun bu aralar bende işte fırsat buldukça girmeye calışıyorum sen nslsn neler yaparsın ........ 8)
-
Koşturmaca işte nasıl olsun
Bi samsun turu düzenlemeyi düşünüyoruz inşallah katılım olursa yüzyüze görüşme fırsatımız olur inşallah
-
MİSTERSAMET
nezaman düşünüyorsunuz gelin yaa denize felan gireriz abi tabiki fırsatınız olursa 8) ama mükemmel olur .......
-
sonbahar gibi olur herhalde otobüsle düşünüyoruz yağmur çamur farketmez yani
-
.................
hıı ozman denizi unutun be abii 8) birde szin bu sitenin kurallarını nereden okuyabilcem ben bulamadım da.......
-
henüz öle yazılmış kural yok kurallar tecrübeyle sabit göre göre öğrencen yani öle her açtığında selam falan demene gerek yok topikleri oku konuyla ilgili bi diyeceğin varsa cevap yaz butonunu tıkla yazmaya başla gerisi gelir zaten