valla doğru dedin cüneyt değişiklik gerek baklava olmasın çalıştırın saksıları :)
Yazdırılabilir Görünüm
valla doğru dedin cüneyt değişiklik gerek baklava olmasın çalıştırın saksıları :)
baklava olmazsa su böreği olur :)
Börek çeşitleri süper fikir
Sıraya koyarken hertoplantıya iki kişi yazarız biri börek biri tatlı alır.Ama Anadolu hisarında olmaz orda dışardan bişi getirmek yasakmış
anadolu hisarı neresi.öğretmen evinin olduğu yermi?Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Evet ozz
ohhhhhh.. afiyet olsun .. :mrgreen: be ne yaavvvv.. hem baklava hem pasta ....eve motorları bırakıpta gitseydiniz koşa koşa anca eritirdiniz..... :mrgreen:
tosun gibi olacaanız yakında......selçuğum karvallom kesene bereket diyelim kardeşim.. yemiş kadar olduk.... akşam bende aradım ama daha toplanmamıştınız....kubi selamımı iletmiştir umarım.....
Emrah komtanıııııımmmmm..... neettin yavvvv... baltayı taşa vurmuşun....valla yengem akşama odunu hazırlamışşş.. sırtına bi yastık bağlada öllel git bari.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yuuuuuuhhh görmemişlere bak nasılda girişmişler tatlıya pastaya :x :x :xAlıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
yiyin efendiler yiyin yokluğumu iyi değerlendirin ben gelince biraz zor görürsünüz böyle bolluğu :evil: :!:
carvalyom modum feriştahım benim hakkımı ayırmışsındır umarım...
doğum günü olan arkadaşımıza yeni yaşının hayırlı uğurlu olmasını dilerim...
Choppelll kardeşimiz bu yetmediyse Bursa'da taa iyisini yaparız en yakında sen merak etme :cheesy:
herkese sevgiler saygılar...
not: Çelebim Muradım herşey Orzim için beyawww... :P :P :P
Bulll sensizde boğazımızdan geçmedi be arkadaşım resimlerde görmüşündür :)
Bull Avşa'dan yola çıkmış geliyormuş dedim, baklavalar saniyesinde bitti. Nedendir anlamadım Bülentciğim...