Hayırlı olsun , çok uğraşmışsın. :)
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırlı olsun , çok uğraşmışsın. :)
Evet biraz uğraştırdı... Ama değdi sanırım... Zaten motosiklete binemediğim bu soğuk günlerde adeta bi kaçış yada rahatlama gibi geldi bana... Sanırım biraz pimpirikliyim bazı konularda , herşeyi eksiksiz ve tam olsun istiyorum. Depo bile full olmalı her daim :)
Bu gün karda sürmenin de ayrı bi deneyimi oldu benim için... Motor kaymıyor fakat temkinli gitmekte fayda var. 50 km yi pek geçmedim. Genelde en çok ıslanan yerlerim ayaklarım ve dizlerim arası oldu. Kesinlikle Harley Davidson tarzı bir bot giymekte fayda var. Pedallara da ayaklar tam oturuyor ;)
Kıyamadım otoparkla anlaşıp otoparka bıraktım motoru... Birazdan çıkıp biraz kurulayıp WD 40 sıkıcam sağına soluna pas yapmasın diye ... Sanırım 10 gün kadar yatıcak bu havalar kötü görünüyor.. :(
Sorma havalar berbat , benim motor da yatıyor öyle.Biraz düzelse servise götürmem lazım.Bot olayı bende olmadı.Vites değiştirirken müthiş zorlanıyorum.
Haklısın Tayfun. Yeni aldım ya motoru , yabancısıyım daha.:)
abilerim ben kullanıyorum o motoru bende var şişme flanda yok iyi gidiyo şans işi ama bir arkadaş aldı ondan dağaldı motor bende var sapasağlam 80kmh yaptım
İncİ Hocami Kiskaniyorum Yav Dd100e Dedİlermİ Hep O KonuŞuluyo :):)
her hava bozduğunda wd 40 la filan uğraşma arkadaş.. albi motor örtüsü(branda) sanırım 25-35 YTL gibi bişey hava kötüyse örtersin (hatta güzel havada bile kullanmıyacaksan örtersin ozamanda tozlanmamış olur) öyle ikidebir kurula wd 40 sık filan bukadar inceleme ört örtünü keyfine bak .bu kadar çok ince düşünürsen motordan çabuk sıkılabilirsin.. rahat bırak arkadaş motoru sen sıkılmazsan o senden sıkılır::)))) espirisi biyana bi branda mutlaka al çok faydasını görürsün..
Her dur kalkta wd40 kullanırsan ocağına incir ağacı dikilir valla, birazda sabunlu bezle çalış bakalım :P