yok abım bız borcumuzu bıtrırırsek bu hayatta mucadelemız zayıflar bosver borca devam tatlı yıyelım tatlı konusalım tatlıııı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
yok abım bız borcumuzu bıtrırırsek bu hayatta mucadelemız zayıflar bosver borca devam tatlı yıyelım tatlı konusalım tatlıııı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
doğru diyosun
evet borçlu olmayan bir ben varım geleceğe ait tek kuruş borcum yok olmaması içinde elimden geleni yapıyorum.
motosikletimi alırken bir arkadaşım vermişti bir kısmını... birgün yanımda sızlanınca... FENDER STRATOCASTER amerikan marka gitarımı ve alman hughes ketner marka gitar anfimi sattım yok pahasına ve 4 adet marshall marka pedalım da cabası bilenler bilir...
benım delıkanlı serıfım helal sana yaa ornek almaya calıscam senı su borclar bıtsın :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
şşşşşşşşş handooooooooooooooooo
peynir tatlısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııı
lades aklımda dondurmadan muah olacak bu seferAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
valla aslan abıcım ben handomun mekanına gıttım bana koftemı yedırmedı meshur peynır tatlısımı yedırmedı hemde dondurmalı sımdı bu yazıyı okuyunca belkı yutkunacaksın ve bana fırca atcaksın ama abı ben anlatırken yutkunmaya basladım senı dusunemıyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ben anlamam aslanım ben alacağımı bilirim durumlar ve zamanım müsait olduğunda gezmeye oralara gidecem ve alacağımı çatır çatır tahsil edecem hiç affetmem valla .. :cheesy: :x :P 8)
ıste fırsat bu fırsat yasar babam benıde gotur hanonun hesap kabarık dıycem ama cuma gunu gelıyor handom bence bız senınle baska bı yeremı gıtsek o gun ne dersın :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
yahu okan kim?