abicim hiç farketmiyor
dükkanlarda neyse fiyat ordada o oluyor
tek olay yeni ürettikleri bir mlz. veya makina olursa onları teşhir ediyorlar
Yazdırılabilir Görünüm
abicim hiç farketmiyor
dükkanlarda neyse fiyat ordada o oluyor
tek olay yeni ürettikleri bir mlz. veya makina olursa onları teşhir ediyorlar
Ya Öle Deme Komutanim En Azindan 10 a 12 Ye BÖler ParÇalarlar Da Alabİlİriz bişiler.bayağı ihtiyaç var çünkü.yapma Hayal KirikliĞina UĞramayalim...
demişlerdi diyeceksiniz....
aynen yazdığım gibi....
Komtanım dediği gibi fuarda indirim yok, ancak son günde elinde kalan malları son saatlere doğru ucuza veriyorlar biraz, geçen fuarda alper tim fuarda tişört yazan standa gidip fiyatlarını sormuş adam tanesine 10 ytl demiş, peki mağada kaça satıyorsunuz bunları diyince adam 7.5 ytl demiş varsın gerisini siz hesabedin artıkın :P :P :P
Arkadaşlar hala bu ürünleri bu fiyatlara alabilirmiyiz. Kime ulaşmam gerekiyor. Ben yan arka ve sosis çanta istiyorum lütfen
valla ben sana bir numara vereyim motosay Selim ustanın numarası 05436361759 ara görüş deri ile ilgili herşeyi yapıyorlar. mallar hem güzel, hem kaliteli, hem ucuz. siteden aradığını söylersen indirimde yapıyorlar...
Hocam aradım görüştüm, bana dönecekler. Maşallah adamlarda yok yok. Aradığımı hatta fazlasını buldum. Topcase takmayı düşünenler bence bu numarayı arayıp tekrar düşünsünler. Siteleri de varmış www.motosay.com Çok teşekkür ederim hocam...
hiç önemli değil dostum nedemek.. bende koltuğu felen yaptırdım,çok sıcakkanlı iyi insanlardır. işin görülsün önemli olan bu.başka yapabileceğim birşey olursa söyle yardımcı olmaya çalışırım...
Yahu şu adamları ben de arayayım bari.Acilen çanta lazım , bakalım durum nedir.
beyler fuarı bekleyin
çanta konusunda firmaların değişik yeni ürünlerini sunacaklarını duydum