:? :cry: :? :cry: :lol: [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif] ya arkadaşlar şimdi ağaç dikmenin zamanımı anlamadım gitti hadi diktik tutarmı ya fidanlar donmasın
Yazdırılabilir Görünüm
:? :cry: :? :cry: :lol: [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif] ya arkadaşlar şimdi ağaç dikmenin zamanımı anlamadım gitti hadi diktik tutarmı ya fidanlar donmasın
sneksavar kardeş ve adminile modlar.aranızda görüşün ortak zamanı oluşturun lütfen.dikili bir agaçımız olsun yaw :)
carvalho isimli modla mesajlastım cvp bekliyorum
Adam başı 1 fidanla sınırlı kalmasın bu olay.
Carvalho isimli mod, ajan ismi gibi oldu :)Alıntı:
snakesawar Nickli Üyeden Alıntı
Snakesawar demiş ki nereye dikim yapılacaksa o ilçenin orman müdürlüğüyle temasa geçiliyor; kendileri bize dikim yapılacak yer belirliyor be fidan bile verebiliyorlar.
Bunun için ilk buluşmamızda bu konuyu ele alacağız. Tarih ve yer tespit edip kürekler elimizde malalar belimizde ağaç dikimi yapacağız.
Dikim için öğrenci arkadaşlara da uygun olması açısından Şubat ayı uygun görünüyor.
Havalar motor kullanımı için müsait olmazsa 4 tekerleklilerle organize oluruz...
Bende bi ajanlık sezinlemiştim zaten 007 Selçuk ..Carvalho Selçuk...:P :P :P zaman önemli değil zaten buyuk olasılıkla cumartesei pazar organize ediliyor şubat tatillerini zehir etmiyelim öğrenci kardeşlerimizin bana her tarih uyar motor olmadı araba olmadı yaya
valla piknik yapılacak yerler bırakalım bizden sonraki nesillerede, modlar bi elatın şu işede...
ben üniversitede okurken tema'nın kampanyasına katılıp 4 adet ağaç dikmiştim...
demekki benim bu hayatta 4 tane dikili ağacım varrrrr.....:p:p:p:p