lastik havalarını 30 a göre kontrol ettttt titremen azalsınn
Yazdırılabilir Görünüm
lastik havalarını 30 a göre kontrol ettttt titremen azalsınn
walla yapıcaz abi bişiler bakalım bi çıksın da bakımdanAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca yaşar abim benim titremenin lastiklerle alakası yok
motor yapıo bu titremeyi
ve servis artık bişi yapamayacağını söledi
[/quote]
zorladım ama 500 den sora[/quote]
1000 km zorlamasaydın keşke, ben öyle yaptım melek gibi motorum şimdi.
Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Malesef ki aynen öyle uluyor motordan indiğimde heryerim uyuşmuş bir şekilde titreyerek yürüyorum :)
Aynen arabalardaki motoru çalıştırmak için marşa bastığınızda motrun ilk hareketindeki titreşim gibi gözle görülen birtitreşim.Fakat bunda benzeri titreşim durmadan devamlı var :)Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Bu motora tek çözüm var oda kendi koltuğunun üzerine kalınca ama yumuşak bir minder koymak lazım, ancak öyle titreşimi kullanan hissetmez, bence koltuğunu modifiye et dostum ;)
Peki koltuğu modifiye etti diyelim... ayaklarını nereye koyacak... :P cebinemi... yoksam havadamı tutacak... :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Aslında fena fikir deil olabilir... :lol: :lol: :lol: :cheesy:
Görüntü olarak raptor korkunç bir alet fakat hiç binip test etme iimkanım olmadı. honda rebel 250cc ile kıyaslarsak vibrasyon durumu nasıl bu motorlarda.. titreşim hangi hız aralığında beliriyor daha çok. titreşim anormal bir durum değil tüm motorlarda olur ama ölçüsü önemli. yani bu durumda titreşim var yok demektense kıyaslama yapmak daha doğru olur sanırım. hem raptora hem viragoya hem rebele hem keewaye hem kanuniye binen test eden birinin söyleyecekleri sanırım yararlı olacaktır.
bir de izmirde bu motoru satın alabileceğimiz ve aldıktan sonra da bakıma götürebileceğimiz işten harbi anlayan bir yetkili servis ( usta ) var mı?
alper in motorunda sonun var arkadaş.sanırım onun motoru dışında 100 km den önce vibrasyon hisseden yok.ben 120 dan sonra vibraston hissediyorum.hız arttırdıkça şiddetide artıyor.çözümüde buldum 120 yi geçmiyorum :)Alıntı:
agnosi Nickli Üyeden Alıntı
Rodajı iyi yapın, yağ gibi gidersiniz yolda 130'a kadarda yolu var hemde ;)