yavv kubim centilmen mod um ...istanbulu deişin yavv .. valla kırmızı yazamıyom mürekkep bitmiş .. yoksa deişecem çoktan .....:cry:
Yazdırılabilir Görünüm
yavv kubim centilmen mod um ...istanbulu deişin yavv .. valla kırmızı yazamıyom mürekkep bitmiş .. yoksa deişecem çoktan .....:cry:
ayvalık ayvalık güsel yer ama bana uzak bi de cok ters zamana gelmiş :) napsam bende jeepimlemi gelsem napsam offf :))
Bir önerim var:Kozak Yaylası.Burası Ayvalık'a 10-15 km mesafede yüksek çam ağaçları altında yemyeşil çimler üstünde bir yerdir.Birkaç yıl evvel motorsikletli bir grup burada festival yapmıştı.İzmir grubu olarak ayvalık gezisinde bu yolu kullanmıştık geziye katılan arkadaşlar da burayı bilir.Karar sizindir,her türlü yardımı yapabilirim.
hemen hallettik sen iste yeterki
bu nasıl bir sitedir ya, işi gücü bırakıp bir takılıyorum bazen saatler geçiyor:)
eğer bir iki aya kadar alırsam regalimi bende kesin geleceğim artçımla beraber,
siz beni pek tanımıyorsunuz fazla bir şey yazmıyorum, çünkü ne sizler kadar anlıyorum motordan,ne de anım ,tecrübem var,bol bol okuyorum şimdilik yazdıklarınızı, sıksık yazan arkadaşları abileri tanımış kadar oldum:)
az kaldı kısa bir zaman sonra aktif bir üye olacağım...
şimdiden bu sayı süper valla ...
ne yere sığarız artık ne göğe...
Merhaba arkadaşlar,
Çok güzel bir organizasyon olacağını düşünüyoruz.
Ben ve eşimde bu organizasyonda bulunmak isteriz.
Bizleride listeye eklerseniz seviniriz.
Şahane bir organizasyon olacağa benziyor arkadaşlar.Ben de senelerce Edremit Körfezi'nde yaşadım.Elimden geldiğince ev sahipliği yaparım artık size! :p