Regallerin deposu 13 litre
100 km'de 2.18 litre
YAni bir depoyla 596 km :p
YAşar abi bu biraz fantazi oldu gibi geldi bana ama :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yoksa tüp mü taktırdın
Yazdırılabilir Görünüm
:evil::evil::evil::lol::lol: inanmıyan alır dener kardeşim :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: değiştirin karbüratörlerinizi ayarlayın siboblarınızı 0,5'e alın zincir boşlıuklarınızı. atın depoya 250cc katkı ... yağınızada yüksek performans kaydırıcı (marka vermiyom reklama girer. takın debriyaja ^350 lik JAWA balatalarını tekerlere basın 32 havayı ,, kromlarada hava sürtünmesini azaltmak için alçıyla güzelce silin ....... haydi kim tutar artık sizi:cheesy::cheesy::cheesy:
:lol::lol: bi dakka matemetik kardeşin tavsiyesi olan WAZELIN'i unutuyorsunuz kaymayı kaydırnayı kolaylaştırır :cheesy::cheesy::Dmakaram seri bağlar oy oy oy :cheesy::cheesy:
Ya Dostlar
Muhabbet çok iyi gerçekten,bu kadar esprili yazıların hangisine yazayım şaşırdım kaldım.
Şu benzin işini bu muhabbetin üzerine çok daha dikkatli bir şekilde izleyip,son durumu yazacağım..Ama çok ciddi bir değişiklik olacağını da beklemiyorum doğrusu..Ha bu arada dün artçımla (eşim) biraz topukladım çevre yolunda,5. viteste 180 gördüm..Daha fazla zorlamaya yol kalmadı...Merak ediyorum doğrusu 6. vitesle daha ne kadar daha hızlanır acaba ? Tabii aynı makina ile deneyimi olan varsa yazsın lütfen...