anaaaaaaaaaaaaaaaa.... başladımı istanbula vize işi yoksam gomtanım....ulllaaaa.....desene bizim istanbul işi hep hayal oldu..... :(
Yazdırılabilir Görünüm
anaaaaaaaaaaaaaaaa.... başladımı istanbula vize işi yoksam gomtanım....ulllaaaa.....desene bizim istanbul işi hep hayal oldu..... :(
Sevgili arkadaşlarım. dün haftalardır ertelediğim işlerim olduğundan ve bunların tamamının güneş batmadan yapılması gereken işler (bahçe) olduğundan sadece 15 dk lığına sizleri görmek için uğrayabildim. Ne olur kusuruma bakmayın. Sevgili Gökhan ve Mustafaya çok teşekkür ederim. Sizi beklerken farkettiğim müşür bozulmasına önlem aldılar. Sayelerinde bugün yine iki teker üstündeyim. dünkü işlerimi ancak 8:00 de bitirebildim ve şu anda vücudumda ağrımayan kas yok :-) Bir daha ki sefere telafi edeceğim. SÖZ.
Valla okan baba heryerden darbe sana, kiraladığın tüpçü yamuk yaptı, komtanım vizesiz seni istanbula sokmayacak, resimlerde uyus etmiştir saten seni :D daha bişe söylememe gerenk var mı nihahahahaha :P
güzel eğlenmişsiniz sizlerin adına sevindim
ben farklı bi yerdeydim birazdan paylaşıcam
gökhan üstad günün anlatımını yapara bizleri biraz aydınlattığından dolayı çok teşekkür ediyorum seninle kim güreş tutabilir peşrev bile atamazlar üstad. . yaşar komutanımla beraber mercan abiye :wink: selam söylemişsiniz walla yakışmış ne güzel olmuştur offf offf
adminim fotolar için teşekkürler :cheesy: içimizin yağları eridi (birde şu kan yağlarımız erisede kurtulsak) sende olmasan belge olmayacak
tayfunum zabitim illede attıracan taşı samsuna mersine bak bu sefer okanın tüp kamyonu tutamadı seni gelecek sefere bende burdan ağırlığımı koyarım walla ,
agresus halen uyuyor galiba daha kendine gelemedi:lol: :lol:
hakinen nedir abicim bu sakızlı işlem herkesler sakız sakız diyor başka birşey demiyor :? hatta kilo kilo diyorlar be abicim :wink:
gerçekten çok çok güzel olmuş pikniğiniz :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
okan ben meşhur oldum kaset çıkarttım ya işte benim pasaporte kırmızımıdır yeşilmidir neyse işte ondan vizesiz girebilirim değilmi yaşar komutanım :?:
Geç katılmış ve erken ayrılmış olmama rağmen iyi ki gelmişim diyeceğim türden bir olaydı.
Günün bombasından hiç bahseden olmamış!.. Sanki bizim motorlara düz yolda 5 metre pati çektirebiliyormuşsunuz gibi olağan mı karşılıyorsunuz yoksa? :) Agresus çektiği resmi koysun, sesimizi Samsun'dan Mersin'e herkes duysun :)
yavv kino baba görüyon dini olanları... gidiyolar gidiyolar da bizi niye çatlatıyolar.. :P :P biz en iyisi ilk fırsatta mersinde bi araya gelelim.... bu bölle olmııcak gibi....çekelim fotoları koyalım siteye ... az bişide onlar çatlasın...
tüp kamyonu işide tutmadı...şimdi başka bi formül bulmam lasım tayfun zaptiyesi için.... :evil:
ahaaa infinite birşeyler demeye çalışıyor okannn
agresusss hadi koybakalım şu resimleri infinite nin normalmi dediğinden haaa :scared:
infinite allahtan sen varsın bak bizi uyutacaklardı :wink:
allah razı olsun uyandırdın bizi yoksa öyle bombasız hafta sonu gezisi mangalımı olurmuş dimi
neki acaba .... du bakimm ben agresusu bi ariimm.. merak ettim şimçik..... :?
Yaaaaaa çok eğlenmişsiniz... biz gelemedk yunanistan bacanaklar geldi haftasonu olan tüm planlarımız değişti ve onlara endekslendik herkesten özür dilerim gelecez deyip gelemedik zaten resimleri gördükten sonra içim yandı cidden çok eğlenmişsiniz umarım bi dahaki sefere sizlerleyiz.... :( :(