serhatım bittimi askerlik izindemisin. poyrazlara geliyomusun.
Yazdırılabilir Görünüm
serhatım bittimi askerlik izindemisin. poyrazlara geliyomusun.
Evet alperim adminim biliyorum Poyrazların özel bi gezi olduğunu bizim için... Bu yüzden gelmeye çalışacağım! Kesin bişey söyleyemiyorum henüz ama kuvvetle muhtemelen geleceğim!
Askerlik bitti Doğanım!! Kısmetse en geç Poyrazlar gezisinde görüşeceğiz!! Motorumun durumu da etkili olacak katılıp katılamamam konusunda... Umarım herşey yolunda gider ve aranızda olurum!
serhatım motorunu bız hallederiz sen yeterki gel kardeşim cok ozledik olum ne yap ne et gelllllllllllllllllll
kardeşim motoru bu sabah verdim ali ustaya, adam edecek inşallah... yani 6 aydır ilgilenen eden olmayınca bi de ben giderken biraz ihmal ederek gidince motor bi kötü görünüyodu.. ama bi şekilde evden dikilitaşa attık çok şükür (ali ustaya teşekkür) inşallah salı günü derli toplu bi vaziyette teslim alırsam motorumu ve haftasonu için çok çok daha önemli bişey olmadıkça beraberiz sakaryada ;) kaçırmam biliyosunuz!!!
arkadaslar bu arada on gezi ekişbimizle telefonda konustuk hepsi kazasız belasız gitmiş keyifleri yerindeymiş.Bilginize.
arkadaşlar süper bir hafta sonu oldu. cumartesi sabahı Selcuk ve diğer arkadaşlarla buluşup muhteşem bir "ön gezi" geçirdik.
pazar günü Balıkesir'den Ali Abi de bize katıldı.
ben bugün saat 16:00 civarı eve geldim. biraz kestirdim, anca kendime gelebildim. harika bir yer ayarladık, süper fotolar çektik, bir kısmı bende bir kısmı istanbul ekibinde.
ön gezi böyle olursa genel buluşmamız nasıl olur hayal bile edemiyorum.
fotoları eklemek için Selçuk'u bekleyeceğim, sanırım bununla ilgili bir başlık açacaktır, hepsi bir yerde olur.
Arkadaşlar, yarım saat kadar önce eve ayak bastım. Enteresan bir dönüş yolculuğu oldu. Sağ salim geldik çok şükür.
Hakkı kardeşimin dediği gibi harika bir hafta sonuydu. Organizasyon büyük ölçüde hazır. Detaylar ile birlikte ayrı bir topik açacağım. Hafta sonu fotolarını ise bu topiğe yükleyebiliriz HAkkı kardeşim... benim makine şarjsız olduğundan ve yorgunluktan dolayı bu akşam resim ekleyemeyeceğim, yarın bombalarım ben de...
Ksa bir özet geçecek olursak; HAkkı kardeşim anlatmış gerçi, 20:30 Güzelyalı feribotuna bindik, 22:00 civarı indik. Bursa'da kısa bir oyalanmanın devamında orada bizi bekleyen Alex, Tatar ile birlikte Bull, Tayfun, delibeygir ve ben yola koyulduk. Mevsim yaz da olsa gece insanı üşütüyor; içliklerimizi, maskelerimizi yani kış teçhizatlarımızı donandık. Yorgunluk olacağından sık sık molalar verdik, bazı molalarımız bayağı uzun oldu. Sorunsuz bir yolculuktan sonra sabah 5 civarı Ayvalık'a indik.
Zafer PAnsiyon'a yerleştik. Öğleye kadar uyku istirahati (tabii Bülo'nun horultusundan tatar ve ben uyuyamadık). HAkkı İzmir'den gelmiş, bizi cafede bekliyordu, onunla buluştuk ve keşif gezilerini yaptık, etrafı turladık fotolar çektik.
PAzar günü yani bugün sabah Ali abimiz (Bozkurt) Balıkesir'den gelmiş sağolsun bizim için. Kendisiyle tanıştık, çok hoşsohbet abimiz sohbet su gibi aktı gitti. Ayvalık dönüşü İzmir sapağından Hakkı kardeşimle vedalaştık, Ali abimizle de dönüşte bir müddet yol yaptık ve sağ salim döndük...
Dediğim gibi fotoları yarın ekleyeceğim, kusura bakmayınız.
27-29 HAziran'da harika bir gezi bizi bekliyor...
Serhat kardeşim hoşgeldin bu arada. Askerliği yedin bitirdin, hayırlı uğurlu olsun. Cuma akşamı motorunla seni Anadoluhisarı öğretmenevine bekliyoruz.
Herkese iyi geceler...
SElçuk,sağsalim geldiğine sevindim.Sizlerle tanışmak benim içinde bir zevkti.Hepiniz pırlanta gibi arkadaşsınız.Sağolun varolun.Allahın izniyle büyük gezide görüşmek dileğiyle.
http://img115.imageshack.us/img115/3...3010nn9.th.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/9...3011yz9.th.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/6...3013ql8.th.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/9...3014rz9.th.jpg
birkaç kare benden.
kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın
Ayvalık ' ta en guzel an annemlerımı gormek oldu . Pardon baslıgın yazısı bu degıldı .
BEN UYUYAMADIM . SELCUK UYUYAMADI . AMA BULL UYUDU .HEMDE SULAR SELLER GIBI . SABAH SELCUKLA BENIM GOZLER KIPKIRMIZIYDI AMA BULL UN GOZLER TERTEMIZDI .
NOT :Yukarıdakı yazıyı buyuk yazmamdakı amacı umarım anlamıssınızdır dostlarım.
Sonuc olarak gezı guzeldı .Ben sabah 6 da izmitte donmek ıcın erkenden yola cıktım ve 6 saatte memlekete gırdım . Hersey ıcın tesekkurler . Arkadaslar Ayvalık geleneksel dahada guzel olacak hazıran sonunda emın olun .
tatar ( merter )
izmit / kocaeli
arkadaslar hosgeldeiniz haftasonunun guzel gecmesıne sevindim. Yer ayarlamalar ve organizasyon için ellerinize saglık.