Yok abi. Henüz cevap yok. Bazen geç geliyor cevap 1 hafta kadar bekleyip ondan sonra sert bir uslüpla yazacağım...
Yazdırılabilir Görünüm
Yok abi. Henüz cevap yok. Bazen geç geliyor cevap 1 hafta kadar bekleyip ondan sonra sert bir uslüpla yazacağım...
herkes kendine doğru geleni yapar onlar sizin doğrularınız .Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
size ucuz gelen bir başkası için çok pahalı olabilir ,
servislerde sorun olup olmadığı aylardır bu sitede tartışılıyo zaten, bunu takip ediyor olmanız gerek ....size göre sorun yok başkasına göre var ....memnuniyetiniz mevcut ise tartışmalara katılmazsınız olur biter
arkadaslar benı yanlıs anlamayın ama bu konuda İNCİ cok haklı,sarıkayalar ve dıgerlerı tabıkı servısten ve yedek parcadan para kazanacaklar,bu bır tıcaret...BENDE TEKNIKLE ILGILI BIR ADAMIM VE TIP SEKTORUNDEYIM ...alet satısı degıl servıs ve yedek parca fırmaya kar saglar. bakın ank. dakı servıs problemını dırekt olarak sarıkayalarla konustum ve cozume ulastırdık .yedek parca olayına gelınce ınanınkı dıger buyuk fırmalardada aynı sorun var,her parcayı bulunduramıyorlar.(arkadasımın fazer ı var ve yurt dısından parca beklıyor)fıyat konusu ıse bambaska bırsey, acalım yedekparca fıyatlarıyla ılgılı konusalım (fakat benım motorum hala garantı kapsamında ve sugune kadar lazım olan 3 parcama SARIKAYALARDAN asla ucret alınmaksızın tarafıma yollandı .(HATTA BIR KERESINDE ELLERINDEKI 0 MOTORDAN SOKULUP GONDERILDI)( BU ARADA BENIM EN UFAK BIR ORGANIK BAGIM BULUNMAMAKDA SARIKAYALARLA ,YANI SIZ NEYSENIZ BENDE OYUM)ben rr ımı sevıyorum ve dıger dogu mallarının ıcınde en ıyısı bu ,bunuda ben degıl ınternet sıtelerındekı forumlar soyluyor.ayrıca bızım makınalarımız harleyın ekıbı tarafından dızayn edılmıs,gorsellıgı bence harıka VE USA DA BENIM BILDIGIM KADARIYLA 5-6 EYALETTE POLIS BIZIM MAKINALARI KULLANIYOR. bana soracak olursanız eger agırlıkla fıyat problem oluyorsa gelın sarıkayalarla bu konuyu konusalım derım,ama lutfen yedek parcanın gumruk oranlarını arastırmadan bu ıse baslamayalım ,benım sektorumde yedek parca tarıfesı oldukca yuksektır ,belkı motor olayındada aynısı olabılır.YANI ISIN ASLINI OGERENMEDEN YARGISIZ INFAZ YAPMAYALIM .----UMARIM BU YAZIMDAN DOLAYI BENI YADIRGAMAMISINIZDIR. SAYGILAR SUNARIM ,YOLUNUZ GUZEL OLSUN
Beyler bayanlar, geçen hafta EmrahKG ile anlaşmaya vardığımız yazıyı bitirdim. Zamansızlık vs... problemlerinden sadece düşündüklerimi kontrol etmeden yazabildim. Nete çok vakit ayıramıyorum. İnci örtmenimiz ve EmrahKG son bir düzeltme yaparlar ve bize ilk fikri veren KIZILELMA arkadaşda bir bakarsa hoş olur. EmrahKG sende nasıl olsa bütün adresler var, bunu da anlaşmaya varılması durumunda yollarsın. Görüşmek üzere.. Bu arada bugün akşam kale'nin Regal'ı görmeye gidiyorum bakalım belkide alırım..
We are the community of Turkey Regal Raptor owners. We all are satisfacted by the our vehicles performance and we all know that we have the best in all aspect. But lately we come across with some problems that are upsetting and not worth having such moments. Our main problems as below:
1- The main components and other spare parts are higher than as it is supposed to be.
2- Not having competent service net even in our Metropolitan city of İstanbul which has the biggest human population between Turkish cities ( as you can guess where your biggest customer percentage live in ).
Implying forecomings we all would love to give a Emergency Blink for you and for your representatives in Turkey. Since, the owner of Regals not only in İstanbul also all over the Turkey has just started to convert to other brands especially to Japanese due to the 2 items that we explained upwards. The aim is to be able to stuck on Regals but if it goes on so that we all go far away from your brand and our Regals.
In that aspect, the owners wish you to make the way functional for both of us. We consider us and our vehicles means that we also consider you The Regal Raptor. Our aim is not to stay as just only Regal owners cus we also think that we can give the shape for Regals for being a Vehicle as Harley Davidson. We wish you all not think about only the earn Money also you think about how to be a perfect Brand in Motorcycles industry by the way of global world Standard which aims the customer pleasure.
As the community of Turkey Regal Raptor owners, we are all looking forward you to be on the subjects and having your good news when backing.
Best Regars
The Community of Turkey Regal Raptor Owners
www.regalraptor.net
bana ucuz gelip gelmemesi konu değil.
yedek parça fiyatları aşırı yüksekse tek taraflı sorun değilki bu..
bir malın piyasa koşullarında satılabilirliliğinin olmaması yetkili firma içinde sıkıntıdır zaten.
bu makınaların bir çok parçası birbiri ile uyumlu.çeşit çeşit alternatif var.
ayrıca hangi konuya müdahil olup olmayacağımı sen belirleyemezsin.
bir konuda fikrimi belirtiyorum kaldıkı uzun yıllardır otomotiv yedek parça ithalat içindeyim.
hemen neden direnc mekanizmanı harekete geçirip dışlamaya çalışıyorsun.
fikrine saygı duyuyorum ama senınle aynı fikirde değilim dersin çok çok.. :P
KALDERA OTOMATIF SEKTORUNDE YEDEK PARCA GIRISLERINDE VERGI YUKSEK MI?
Selam arkadaşlar. Bence Sarıkayalara bu topiği gönderip bir okuyun bakın kullanıcılarınız nelerden şikayatçi bununla ilgili ne yapacaksınız buradan duyurun diyebiliriz. Baktıkki adamlar hiç umursamıyo, biz nası olsa yedek parçadan geçiriyoruz onlarda yiyor tavrına girerler veya cevap vermezler o durumda bu ithalat işine girilir yada fuarda gelmiş olan çinli yedek parça ithalatçılarıyla bağlantıya geçilir. Ben bir tanesinin tanıtımlarını almıştım. Ama önce iş hem bizim için hem Sarıkayalar için sarpa sarmasın diye onlara bu topiği onlarla iletişimi iyi olan bir arkadaş göndersin ve cevap vermeyecek olurlarsa bizde hakkımızı arayacağız , nettende motosiklet kluplerindede gerçekleri anlatacağız şeklinde uyarırız. sonuçta bu bir tehdit değil çünki yalan söylemiyeceğiz ve herkesin bunları bilmeye hakkı var, ama bu problemleri çözeriz derlerse bizde ılımlı davranırız.Haksızmıyım ???
ARkadaşlar sakarya motosiklet festivalinde motomaxın istanbul müdürüyle konustuk regalraptor ları artık motomax adı altında getireceklermiş ve cogu parcasınıda turkiyede üretip montajını yapacaklarmış bilginize.
Zıçtı Cafer Bez Getir... Nerden çıktı bu motomax ya... Bildiğim kadarıyla kimse memnun değildi Motomax'den. Sorumsuz ve ilgisiz bir firma diyorlar...
abiler üsküdardan otobüsle geçerken amanın o da ne?? motomax firmasında bi DD250 E9. durağa geç kaldım inip soracaktım ama bi fırsatını bulursam uğrayıp konuşacağım.