Arkadaşlar kimler katıldı kaç kişi geldi hiçbir bilgi yokmu yav sadece az diyonuz az herkese göre değişir 1 motormu vardı 5 mi 10 mu kaç?
neler yapıldı yararlı oldumu biraz bilgi lütfen.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar kimler katıldı kaç kişi geldi hiçbir bilgi yokmu yav sadece az diyonuz az herkese göre değişir 1 motormu vardı 5 mi 10 mu kaç?
neler yapıldı yararlı oldumu biraz bilgi lütfen.
o da bişey miş benim üzerime araba sürüyorlar hem de kendi şehrimdeAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
evet kapılarını açan şöförlerbile vardı hareket halındeyken küllük boşaltıyormuş gelde katil olma mazeret ise napıyım sizi görmedim
Gökhan abi alper cidden çok haklısınız ama biz millet olarak yani Türkiye sınırları içerisinde yaşayan insanlar olarak özümüzde bir terbiye var ama bizi bizden alıp yozlaştıran cahilliğe iten insanlardan hesap sormamız lazım!!!!Kazanmak lazım kaybetmek değil.Bir zatı muhterem ne diyo "EĞİTİM ŞART" eğitimsiz insan susuz kalmış ağaca benzer biz oyle insanları yermek değilde kazanmak yolunu bulmamız lazım yoksa mantar gibi çoğalır..
MOTORSİKLET KAZASINDA ÖLEN KARDEŞLERİMİZİ SADECE O GÜNDE ANMAK DEĞİL HERZAMAN HATIRLAMAK ve HAKTAN RAHMET diliyorum ÖTEKİ DÜNYADA UTANDIRMASIN MEVLAM...
10 dakkaka gecikmeli gidebildim... gittiğimde de zati daalınıyodu.... gomtanımı aradım o da sapağı kaçırdığı için taaa ilerlerden dönmüş,merterin arkalarına bi yerlere çıkabilmiş... o sırada alperi gördüm, napyoz diye sordum; yeşilköye gidiyoz dedi... hatta arabalı birini de yeşilköye yolladım... gomtanla buluşunca onu da yeşilköye götürdüm... meğerse gurup dolmabahçeye gidiyomuş... nebliim... alper yeşilköy diyince biz de gittik... akşama kadar gomtanımla muhabbet ettik saolsun...
volkanım yeşilköye geldinizde nie aramadın bizde röne parkda oturduk muhabbet ettik di
sevgili adminim ;5-10 motor değildik elbette, sanırım 100 motor vardık yaklaşık olarak...Merter"de toplandık ,Savaş bir basın konuşması yaptı,sonra kucaklarımızda kırmızı karanfillerle at bindik,incirli köprüsünden dönüp Taksim istikametine doğru yola aldık,taksim meydanda 4 tur döndükten sonra Dolmabahçeye indik orda bir müddet bekleyip dağıldık ...Yararlı olup olmadığı ,basında ne kadar yer aldığı konusunda fikrim yok bizler yararlı olsun diye oradaydık, umarım bir nebze de olsa bunu başarabilmişizdir ...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, tamamen haklısınız ancak iğneyi kendimize çuvaldızı karşımızdakine batıralım, ben uzun süre istanbul ve Bursa trafiğinda araç kullandım, kurye olarak çalışan motorcu arkadaşlarımızın %95'i hatalı ve tehlikeli motor sürüyorlar, örneğin normal seyir halindeki bir aracın kör noktasından çıkıp solluyorlar, en sol şeridin bariyer ve araç aralarından geçiyorlar yani trafik kurallarına riayet etmiyorlar, kabul etmek gerekirki trafikte motor kullanıcılarının yüzde doksanı ya kuryeci ya da pizzaci.. Bu arkadaşlarımızın yaptıkları yanlışlardan ötürü kurunun yanında yaş ta yanıyor yani bizler de bu arkadaşlarla aynı kefeye konulup bize de düşmanca yaklaşılıyor. Biz çoğunlukta olan kafeslileri eğitmek yerinde kuryeci yada bu şekilde yaklaşan arkadaşlarımızı eğitir ve onlara bunu anlatabilirsek bence işte ozaman bizler de rahat birer nefes alabiliriz.
Saygılar sunuyorum...
onlar ne kadar yanlış yaparlarsa ,ne kadar hızlı ve kuralsız kullanırlarsa motoru; o kadar çok para kazanıyorlar ,eğitim fayda vermez gibi geliyor bana sonuçta PARA var işin ucunda
bu durumda örtmenim, yapılan gösterinin de bi anlamı kalmıyor gövde gösterisi olması dışında... her sene aynı yere gider daha çok arkadaşı anarız, olur biter...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı