Yok ya İlker öyle kalite bir yer değildi de o yüzden. Sokak arası köy bakkalı gibi bir yerdi.
Yazdırılabilir Görünüm
Yok ya İlker öyle kalite bir yer değildi de o yüzden. Sokak arası köy bakkalı gibi bir yerdi.
Valla bir iki yer biliyorum ben Bursa'da... Hatta işte İskender Kebap'a adını veren amcanın torunlarının işlettiği mekan var. Tatlı bile yok menülerinde sadece iskender... Biraz fazla ödeyebiliriz belki ama hakiki iskender yemiş oluruz... Bir de meşhur çiçek köftemiz var tabi! Onu da boş geçmemek lazım! Dilersek oraya da takılabiliriz! Hem giderken hem dönerken yesek?? :) Giderken iskender, dönerken çiçek köfte!! Abooooo karnım acıktı!!
valla bana her türlü uyar maksat muhabbet ve yemek olsun :)
üstadlar banada her türlü uyar ..
gidişte değilde dönüşte yapalım derim
İskender iskenderoğlu mekanın adı... HAtta iskender kebaba adını veren kişi şimdiki işletmecilerin dedesiymiş... Hayatımda yediğim ve yiyeceğim en lezzetli iskender orada yapılıyor. Etnin kokusu bile farklı...
Yer, Heykel taraflarındaydı sanki, öyle hatırlıyorum.
Aynen hocam!! Ben de orayı kastediyodum... Yanılmıyosam Yalova yolunda da bir yer açmışlardı en son! Ama heykelin ordaki mekan eskiye sadık kalınarak dekore edilmiş falan... İskender kadar, içerinin havası da güzeldi...Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Tamam arkadaşlar ben her şeye uyarım. Dönüşde olursa daha iyi olur.
Arkadaşlar benim program ufak çaplı değişti. Ben festivale kardeşimle geliyorum. Kendisi ünüversiteyi Bandırmada okudu ve çevreyi çok iyi biliyor. Biz pazar günü kahvaltıdan sonra çevre gezisine çıkmayı planlıyoruz. Bandırma erdek ve civarını tüm gün gezip akşam 18,30 Bandırma Yenikapı feribotuyla istanbula dönmeyi planlıyoruz. Böylece hem çok fazla yer gezip hem daha az yorgun istanbula dönmüş olucaz, benzin ve topçular gemi ücretiylede aynı paraya denk geliyor hatta karayolu daha masraflı oluyor. Katılmak isteyen aklına yatanlar feribota mutlaka yer ayırsın şimdiden dolmaya başlamış. Bilgilerinize arz olunur.
Ama iskender yicektik kardeşim