ulen ben böyle sansın ta içine edeyim cumartesi günlük güneşlik pazar yağmur var deliricem artık burda deli gibi yağmur yagıyor
Yazdırılabilir Görünüm
ulen ben böyle sansın ta içine edeyim cumartesi günlük güneşlik pazar yağmur var deliricem artık burda deli gibi yağmur yagıyor
Metorolojiyi dava etmeyi dusunuyorum. Beylikduzu ve bakirkoy de butun gun hava gunesliydi bizi kandirdilar bi pazarimizi daha harcadilae belki suan ne guzel yol yapiyorduk :(
Biz bugun oğuzhan la söylediğimiz geziyi yaptık,saat 11:00 gibi çıktık ,inanın hava müthiş güzeldi ve birsürü motor vardı garipçe tarafında ne trafik ne kalabalık vardı...
Dediğiniz gibi bütün gün ziyan oldu :(
Anlaşlan motoroloji bize kazık attı :p
Hep celil abinin yüzünden neden ipyal edersinki sanki programı :mrgreen::mrgreen: şaka bir yana iptal olması ve havanın söylenilenin aksine mükemmel güzel olması nedeniyle bu haftayıda es geçtik, Yazık oldu:(:(
Meteorolojide tanıdıklarım var.,
Beni bekliyorlar, haftaya tamamdır organizasyon :)
biz cikmis olsaydik sabah yagmurla cikacaktik oglene kadar yagmur belki öğleden sonra gene yagmur. bilemiyorum pek mantikli olamazdi. gidecegimiz yer 30km uzakta olsa bu hava gozardi edilip cikilirda bu kadar uzak mesafeler icin riske girilmez
bu istanbulun ne biçim bir havası var ya.Accuweather'dan baktım önümüzdeki 2 pazar hava kapalı gösteriyo :(