Bülent olmadan olur mu hiç, sen görmemişsindir [emoji16]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Hoop, birisi beni silmeye mi çalışmış, o iş zor, ben burdayım, :Rockn Roll:
Antalya nın hafiften ayak sesleri duyulmaya başladı. Geliyoruz beyler. Yeni transferimiz Son Kral Erkan Hoca ve çiçeği burnunda taze Full Patch li Bülent ile doludizgin geliyoruz. Herkese selamlar olsun.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9f5dee02bb.jpg
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hay maşallah gülen yüzlere..
Takipteyiz Antalya..
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhabbetiniz bol olsun selamlar 🖐
Ver mehteri ver mehteri [emoji16][emoji16][emoji16]
Muhabbetiniz bol olsun maşallah
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi kuzular pardon yollar düşünsün. Keyfiniz daim olsun abiler [emoji2937]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi buluşmamı yapsanız ne yapsanız [emoji848][emoji848][emoji848]
Antalya'nın şartları farklı Mehmet, turizm sezonu bitmeden buluşma, toplantı, sürüş, kamp, sucuk ekmek vs vs vs çok zor. Kasım ayından sonra olur belki, hayırlıysı diyelim. Şimdilik artçımla solorider devam...
[emoji23][emoji23][emoji23]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimler gelmiş, hoş gelmiş sefalar getirmiş, Muğla'nın efesi gelmiş [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Muğlalı efeyi aldık aramıza [emoji1]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cdd0e60824.jpg
Muhabbetiniz bol olsun.
Muğlanın efesi aranızda o kadar kalmış ben gelsem kaybolurum herhal [emoji16][emoji16][emoji16]
*Kral minyon
aaaa olmadi hocam yemege gitmediniz mi :) bu sefer seri resimler gelmedi .....
Antalya hadi buluşun [emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kral hevesli
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a248d71e0c.jpg
Antalya'dan bizi sessizce takip eden chopper cruser motosiklet sevdalısı raptorlar, sizlerle tanışmak ve birlikte sürmek isteriz. Sessiz olmayın, foruma üye olun ve bizlerle iletişime geçin...
İrtibat için: Erkan 0505 934 25 77
Haydi Antalya hareket zamanı Antalya ya taze kan geldi Antalya dan bizi takip eden tüm arkadaşları buraya bekliyoruz 👍🖐
Antalya buluşmalarını dört gözle bekliyoruz :Rockn Roll:
RR Antalya ekibinin uzun yıllardır kurduğu hayaller tekrardan yeşeriyor, inşallah bu sefer sonunu getireceğiz. :Rockn Roll::Rockn Roll:
Önümüzdeki sezon Antalya çok güzel olacak [emoji106][emoji106][emoji106][emoji108][emoji108][emoji108][emoji108][emoji870][emoji870][emoji870][emoji870]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eveeeet nerede kalmıştık [emoji2937]
Antalya'ya Ankara'dan çok çok selamlar, bir haftaya dönüyorum memlekete[emoji1], Ankara buzzzz gibi çok soğuk Antalya burnumda tütüyor[emoji3059]
Taaabi taabiii[emoji16][emoji16][emoji16]*
*Kral farkında
😂🤗😃🤗😂👌👍👍👍😊🖐🖐🖐
Memleket cennet, carsamba dolu ve kar yağdı, öğlenden sonra güneş çıktı turistler hep güneş banyosu yaptı.
Antalyaya selamlar. Size 1 ay müsade, sonra çok pis sataşırım. Beni bilen bilir.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
'Denizi seyretmek gibidir bozkırda gökyüzünü seyretmek' diyerek kendimizi avutuyoruz gri Ankara'da. Abi sizler olmasanız yazdan yaza bi selam verir kaçarım yazın sıcaklarında yayla niyetiyle[emoji16][emoji16][emoji16]
Antalya cennet gibidir geldiği yeri unutturur insana. Antalya'nın %70 dışardan göçmüştür. Hiç biri geldiği yeri söylemez. Antalyalım der geçer, veya Antalyalı olduk artık der. :Rockn Roll:
Noluyo burada ??? Gariban Kral'ı yalnız sanıp gizli gizli tehdit ediyorlar dediler geldik. Buraların ve sahaların en ağır abisi olarak uyarayım dedim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mevzu var dediler, geldik 😆
Herkese selamlar 🤟
Hepsini okuyamadım ama Antalya güzel memleket. Sadece 58 derece biraz sinir bozuyor o kadar. 🙃🤟
Antalya ekibi küllerinden yeniden doğacak inşallah, var bir umudumuz 😇
Herkese selamlar 😎