Ya aslında oynayalım tabi, gayet güzel oldu! Ama bir önerim var: Minyatür kaleli sahada oynasak nasıl olur? Saha boyutu aynı, kalaler ufak! Hem kalecilik derdimizi bertaraf etmiş oluruz hem de daha az gol olur, daha bi kasarız! Ne dersiniz?
Yazdırılabilir Görünüm
Ya aslında oynayalım tabi, gayet güzel oldu! Ama bir önerim var: Minyatür kaleli sahada oynasak nasıl olur? Saha boyutu aynı, kalaler ufak! Hem kalecilik derdimizi bertaraf etmiş oluruz hem de daha az gol olur, daha bi kasarız! Ne dersiniz?
Ben büyük kaleyi tercih ederim... Kalecisiz futbol kavramına karşıyım
Gerçi geçen maçta kaleciler var mıydı yok muydu belli değildi :)
Bu arada cuma akşamına organize oluyor muyuz şimdi???
Elleri görelim...
Yasin paşam, sen de sorgular mısın sahayı bir zahmet, cuma akşamı 22:00 müsait midir???
Nasıl bir hamlıksa bacaklarım hala sızlıyor.Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
6'şarlık olacaksa beni hemen yazın cuma günü için ;)
Bu arada sahayı aradım. Abone olmadığımız için 22:00 başkasına verilmiş. 20:45'te boş yer var. yani 20:45-22:00 arasında oynayacağız...OK diyorsanız sahayı alayım...
Hava güzel olacakmış Cuma günü.. Hem bu sefer maç erken biteceği için maç çıkışı kokoreç, yahut başka mevzular da yapabiliriz...
Bence çok uygun saat...
1- carvalho
2- Bull
3- nihat ve tyler durden
4- moonchild
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Abi hamlık falan hallettim de boynuma bişey olmuş heralde, şah damarımdaki nabzı tüm kafamda hissediyorum ağrıyla beraber. Umarım çiv çiviyi söker, cuma günü oynarız da geçer! 20:45 bana uyar gibi gözüküyo ama grubu toparlayabilir miyiz bilemiyorum... Herkes ok vermeden sahayı almayalım bence!
20.45 uygun, yetişebilirim. Maç çıkışı kokoreçe katılmam ama... iftarda yeterince yemiş oluyorum zaten.
(Tyler'a güzel jest oldu. Sevindi garibim) :)
Yarım saat sonra opsiyon bitiyor. Dönüşlere göre sahayı alacağım.Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Oyyyy o zaman ben bişey diyemicem! Daha 3-4 kişiyiz!
Yarım saat içinde forumu kaç kişi görecek ki...
Telefon trafiğine girilmeli.
Zaten sorgulayıp olaya girmissiniz oh ohAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
http://www.regalraptor.net/forum/vie...and-vezir.html
bu topikteyiz yasinim...