günaydın millet nbr?
Yazdırılabilir Görünüm
günaydın millet nbr?
Günaydınlar millet. Akşam işten döndüğümde koltuğumun üzerinde t-shirt'üm duruyordu, mutlu oldum yahu :p İstanbul'lardan kargom gelmiş de raptor t-shirt'üm bana bakıyomuş :mrgreen: Saolasın Ağa...
Bir diğer konu da, nie anlatıyorum bilmiyorum ama sanırsam deşarj olmak istiyorum :? Üzerimden kamyon geçmiş gibiyim. Sebebi ise, akşam bi iftara davetliydim. En son ben gittim. (Motorun gürültüsünü herkese dinletecek ya astsolist :mrgreen:) Neyse masaya oturdum bir de ne göreyim, ex sevgili masada. Haydaaaa :duvar: Ben bir gerildim bir gerildim, göz göze gelmemeye çalış, başka şeylerle meşgul ol, pot kırmamaya dikkat et. ıhım köhöm falan. Baya bi gerilmişim, sabah bi uyandım yorgunluktan yataktan çıkamıyodum yahu :? Allah bi daha yaşatmasın amin [smilie=greencolorz:
Herkese Günaydın :)
cihan durum seni fena germiş geçmiş olsun 8)
cihan 20w40 yağ ın son durumu nedir iyimi kötümü 8)
platinler meme yapmiş :)
Beyler motorum için bana lazım olabilecek bazı şeyleri İstanbuldan sipariş etmek istiyorum ama ne lazım olur bilemiyorum. yardımcı olur musunuz. Mesela korna nikelajım yok. bunun gibi şeyler. ne olabilir?
tamam özgür tmm korna nikalajımda boşta duruyor onuda gönderecem sana :p:p
Celil Abi aslında dediklerini almak lazım ama ben değiştirmeyi henüz bilemiyorum. Tekerlek için tamir kitleri vs. olabilir .Bi de zincir germe yerindeki o parlak döküm parçanın yarısı kırık onu bulabilirmiyim acaba. Aklıma bişey gelmiyor.
Amortisör ayar aparatın var mı, kanca şeklinde
İbrahim hiçbir orjinal takımım yok. acaba öyle bi set satıyorlar mı orada. Ben kendi aletlerimle idare ediyorum ama bazen yetmiyor tabi
özgür doğrudur bazen yetmez :p:p
Espriyi kaçırmadım o konuda hiç yolda bırakmaz benim takımlar sağolsunlar :)
Mutlaka vardır ama ben hiç amortisör ayar aparatı satılan yer görmedim, motorun avadanlığı elzem işler için yeterli oluyor, sanırım senin avadanlığı ilk sahibi patlattı :)
Benim çantada minik ingiliz anahtarı, pense, alyan, amortisör ayar kancası, bujı anahtarı, küçük çantada lokma ve tornavida seti, plastik cırt, bant ve 2 adet buji her daim bulunur 8)
Harbiden ya, bizim tsortler ne oldu Ozgur, sana gelmeyecekmiydi
Günaydın gençler :D
GÜNAYDIIIINNNNN :cheesy::cheesy::cheesy:
artık ehliyetim var :)
ama eskisi gibi heyecanlı değil polisten kaçmak da ayrı bi zevkliydi :mrgreen:
herkese selamlaaaarrrrrr
Özgüralic hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun Özgür. Ehliyet deyince Bakırköy Emniyette bir gün beklediğim parmak izi çilesi geldi aklıma.
evde zemzem suyu olacaktı ıslatırız :)
Özgür ''yeni motorum'' diye başlık göremiyorum, arkadaş gelmedi mi?
Evet ya mesut dan niye ses yok gelmedimi yol macerasını merak ediyorum :)
hayırlısı olsun özgür ehliyetin...