Cumartesi pazar ne işiymiş bu hiçmi tatil yok gerçi özel şöförlük daha kötü be kardeşim ben yaptım zamanında hala yapan arkadaşlarım var ne gece ne gündüz ne cumartesi ne pazar alo diyince kapıda isterler iyi düşün bence
Yazdırılabilir Görünüm
Cumartesi pazar ne işiymiş bu hiçmi tatil yok gerçi özel şöförlük daha kötü be kardeşim ben yaptım zamanında hala yapan arkadaşlarım var ne gece ne gündüz ne cumartesi ne pazar alo diyince kapıda isterler iyi düşün bence
hadı yaa dostum bak orasını dusunuyorumda aslında pek sıcak bakmıyorum cumartesı aksam paydos kamyonumla evıme donebılıyom pazartesı sabaha kadar karısaanım yok gercı ama napalım yaa bazende ısyan edıyorum bızım ıs rahat gorunsede ınan cok yorucu yaptıgına gore cok ıyı bılırsın saol :cheesy:
Ben gelemicem ama motorum gelse olurmu acaba
Alıntı:
yeşilkapak Nickli Üyeden Alıntı
Olmamı olur tabi
çarşamba gününden gelenler ön teker kaldırsın..... :P :P :P :P
la napcan allahın dağında kaç gün yaw sivriler yer bitirir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :PAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
komutanım sen ne gün çıkıyordun yola
sinek ilaçları promosyon dağıtılacakmış.. yaşar baba....ehehehe...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yok promosyonla değil ama çekilişleymiş. İstersen 5YTL verip ekstra bilet alırsınız şansınız katlanır walla.
Bende gelmeyi çok istiyordum Tosya gezisine ama , kankam evleniyor ve benim arabayı gelin arabası yapıcaz , pazargünü sabah 9 gece 01:00 (eve teslim) e kadar şöförlük yapıcam. cuma gelsem cumartesi dönmek olmaz . Yolda ölürüm kesin. Çok üzüldüm bu kötü tesadüfe :(
Şimdiii
İstanbul ekibi,
Cuma akşam yola çıkmayı planlayan grup, aynı fikirde misiniz?
Benim gibi cumatresi yola çıkmayı planlayan arkadaşlar, kaçta yola çıkmayı planlıyorsunuz.
Ben, 5'te yola düşecem, bilgilerinize.
Berceste'de kahvaltı molası. Sonrasında belki bir-iki mola daha, express Tosya...
Birlikte gitmek isteyen arkadaşlarla carrefour'da buluşabiliriz. Eğer gelen yoksa ben Küçükyalı'dan basacam...
Birlikte gitmek tercihimdir tabii...
Yol çok uzun, fazla oyalanmaya gelmez. Kapıdağ'a 9 saatte varmıştık :)
selçuğum katıl bize burhanda bizle geliyor ertesigün bolca vaktimiz olur. bu arada berceste nerde
otobanda.... :)Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Berceste boluya gelmeden otoban üzerindeki yermiydi yoksa Bolu dağındaki yermiydi karıştırdım,eğer bolu dağındaysa boş ver yeni tüneli kullan daha az risk var.
Berceste, Kaynaşlı turnikelerden çıkışta var, ama o zaman bolu dağını tırmanmak gerekiyor. Bir de Bolu'ya gelmeden TEM üzerinde var diye biliyorum.Alıntı:
Siz kaçta çıkacaksınız yola İlker???
akşam saat 9 da yola vurucaz sabah 4-5 gibi ordayız vurur kafayı 9 kadar yatarız mis tüm gün bizim göle gireriz aksiyon yaparız. bak kalabalıkta çıkıyoruız
Gece yolculuk yapacakları yeniden uyarıyorum kesinlikle orjinal farınızla yola çıkmayın,20 YTL ye yenileniyor, reflektörlü mont veya şerit reflektör takın,kask vizörünüz çizik olmasın ve temiz olsun.
Gerededen sonra yol gidiş geliş ve bazı yerlerde mucır ve işaretsiz keskin virajlar var çok dikkatli gidin, solayacağınız araçların arkasına çok sokulmayın çünkü bir leşi ortalıyor olabilirler,eğer çok yakın seyretmek zorundaysanız mutlaka öndeki aracın tekerlek izinden gidin, köpek leşi veya çukur önünüze aniden çıkabilir, kamyonlardan düşebilecek taşlar takım levye veya yük parçaları çok tehlike yaratabilir,araç sollamalarını mümkün olduğunca hızlı gerçekleştirin.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.
Cuma ola hayrola İlkerim. Bakıcaz, 40 derece sıcakta gitmektense akşam serinliğinde, dostlarla gitmek tabii ki daha iyi...
Gündüz yol yapmanın keyfi de başka.
carvalho ikilemde kaldı :frown:
HAVA ÇOK SICAK YOL UZUN GÜNDÜZ TEK ÇEKİLMEZ KARDEŞİM GEL DERİM KATIL BİZE. MÜSLÜM ABİM ENDİŞENE KATILIYORUM VE ÇOK ÖNEMLİ TEDBİR KARARLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AMAÇ BOLCA HOŞ VAKİT GEÇİRMEK. AMA ÖNCE TEDBİR SONRA DİKKAT VE BİRDE ALLAH'IN İZNİYLE VARICAZ İNŞALLAH KAZASIZ BELASIZ. DUALARIMIZ TÜM MOTORCULARIN KAZASIZ BELASIZ YOL YAPMASINDAN YANA...
kardeşlerim hepinizi iyi yolculuklar. bilirsiniz beni aranızda olamamak ve yol yapamamak şimdiden sıkıntı verdi bana. :cry: :cry:
bu haftasonu maalesef çok çok özel bir sebepten dolayı gelemiyorum... bol bol foto yapın ki gelemediğime pişman olayım :P :P :mrgreen: :mrgreen:
İSMAİLİM ERGÜN KALAYAI GEÇİYOR GELMEYENE BİLİRSİN!!!
bilirim kardeşim. ama o çok çok özel sebebi Ergün biliyo o yüzden pek bişi diyceğini zannetmiyorum sıyırdım annıycan :cheesy: :cheesy:
Ergünle sonaa ilgilencem :P :mrgreen: :mrgreen:
EYVALLAH DOSTUM ÇARŞAMBA GÖRÜŞÜRÜZ OZAMAN
Yaw ii güzel de , yine de hani nası yapsak da uydursak diye düşünmüyo diiilim ! :? :? :?Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Şaka bi yana , hayırlısı kardeşim...
Nasıl olsa , ben yine milleti geldiklerine pişman ederim !! :evil: :evil: :evil: :evil:
Alıntı:
Eywallah kardeşim. çarşamba yanınızdayım..
Nası yani fare ilacı koyarım biralarının içine :P :P :PAlıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Aynen söylediklerini düşünüyorum ben de Selçuk. Gündüz sağı-solu göre göre gitmek var. 40 derecede olsa hava tenimizi yaka yaka sürmek var.Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
...ama nispeten kalabalık bir grupla gecenin bir yarısı çorba içebileceğimiz bir yerde mola vermek, sonu yokmuş gibi görünen asfaltta karanlığa sürmek de var.
Bunu yarın bir konuşalım.
(Heyecan)
Cuma izine çıkacağımdan, bizim koordinatörün de yarın izne çıkacağından dolayı işler fena yoğun ve ben maalesef katılamıyorum yarınki buluşmaya.Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Nihat, eğer gündüz gitmeye karar verirsen birlikte gideriz. Sabah 4:30 yahut 5 gibi gaz açtık mı hem serinlikle gideriz, hem gündüz keyfiyle... Bir gün öncesinden de istirahatimizi yapmış oluruz zaten...
Telefonlaşırız...
arkadaslar eger bolu tünelini kullanmazsanız kaynaslı akakabe tesisleride olur. berceste rampaya saraken sağ tarafta.
ben sabah 6 da çıkıyom millet... hadi hepinize iyi yolculuklar....perşembe gelenler olursa kafa dinlerler.. geç gelen samataya kalır .. yorgunluktanda bi sey anlamadan muhabbet biter....perişan perişan geri dönerler...
Patron adamsın tabi, rahat rahat konuşuyon :PAlıntı:
Fırsatım olsa gelmez miyim toprağım ama mecburiyet işte bir yerde...
Pazar Samsun'a dönecez biz de... Bir motür bir araba...
yavv carvalhom selçuğum.. valla sıcaklardan rutubetten bıktım terk edecem buraları en sonunda....bana kalsa bu akşam dan çıkacam da hanıma laf geçiremiyoss.. :(
Senin gücün yetermi hanıma laf geçirmeye, yanında kedi gibi duruyon sessiz ve utangaç.Alıntı:
ahan yine başladık... :P :P yok yavvvv.. gidince kimse olmass canımıs sıkılır diye erken çıkmayalım diyo ......ulaaaa....aazımdan bişi kaçırmaya gelmiyo yaa... :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Açık vermeyecen abi biz burda boşa pusuda beklemiyoz, bazen sahte hacker avlıyoz bazen de ağzından laf kaçıranları.
Arkadaşlar ben cuma sabah çıkıyorum, başka cuma günü sabah çıkacak varmı.
Baba patron izin vermiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo
Sen şu patronunun telefonunu ver bana bak senden nasıl özür dileyecek yarın ve sana hemen izin verecek hemde ücretli,ayrıca yol masraflarını da karşılayacak. :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Bu uygulama her üye için geçerli midir?Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Eğer öyleyse ben de yararlanmak istiyorum.
Sen çok yaşa Müslüm Baba.
Hizmette sınır yok