Doğru kadını bulursan , birde çocuğun olursa aileden daha güzeli yok ... biz beceremeyenlere bakma sen
Yazdırılabilir Görünüm
Cümleten herkese iyi geceler RR Ailesi.. Malumunuz sabah 5 civarı kalkıyorum.
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.youtube.com/watch?v=q6BgiuxaaBc İyi geceleeeer (:
hayırlı geceler
herkese iyi geceler :Rockn Roll:RR:Rockn Roll:
İyi geceler arkadaşlar ....
İyi geceler RR ailesi
Poseidon tarafindan gönderildi...
İyi geceler güzel insanlar 8)
Günaydın RR Ailesi.. Bereket dolu ,güzel bir gün nasip olsun inşallah..
Gunaydin RR ailesi
Poseidon tarafindan gönderildi...
Günaydınlar olsun ..... Hayırlı Cumalar ...
Herkese günaydınlar...8)
günaydın millet :Rockn Roll:RR:Rockn Roll:
Günaydın.. Hayırlı cumalar..
Tüm aileye günaydın, hayırlı cumalar...
günaydın beyler bayanlar, hayırlı cumalar, işiniz rast gelsin..
Gunaydin millet......
...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
Günaydın selamlar herkese, hayırlı cumalar hayırlı işler 8)
Hayirli cumalar bol kazanclar...
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bütün haftayı motorla geçirdim :) sabahları yarım saat fazla uyudum gideceğim yere(ev, kutsal çarşamba buluşması,v.b.) daha erken gittim oohhh ne rahatladım ya.
bu arada millet MT Revenge için hiç bir yerde Siyah vizör bulamıyorum malum yaz kapımızda bir kaç gündür güneş çok rahatsız etmeye başladı
Günaydın millet. 8) hayırlı cumalar...
dün yağmur gösteriyordu ona rağmen motorla çıktım, bugün göstermiyor motoru bıraktım , dün gözümü korkutmuş belli :) ama dün akşam çok kötüydü eve gidene kadar akla karayı seçtim, biyandan rüzgar biyandan soğuk, biyandan yağmur, biyandan sis.. 60-70 le yer yer 50km hızla gittim
çok zorladı valla
dün açıkçası ben de yakın olmasına rağmen bayağı zorlandım yağmur + rüzgar kombosu yüzünden 20-30 ile gittiğim yerlerde bile bayağı savurdu açıkçası :( biraz önce molaya gitmiştim ufak ufak atıyor gibi hissettiriyordu ama yağmayacak gibi bir yandan
Gecmiş olsun herzaman dikkat 2teker var altınızda şakası olmaz
Hayırlı günler hayırlı cumalar
herkese sisli ve soğuk cumadan iyi günler. bu arada günaydın.
Günaydınlar raptor Riders Ailesi bir hafta daha bitiyor yaza adım adım yaklaşıyoruz :) 8)
Günaydın gençlik.
Bugunde oteki gunler gibi motorlayim....🙏🙏🙏🙏⚡😍😍
...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
bir haftayı daha yedik. ocak bitiyor şubat zaten kısa onu sayma falan derken mart ayını yarıladık gibi. herkese hayırlı işler bol güneşler.
Büyükçekmece Tüyap kulesine helikopter çarpmış ve düşmüş 7 ölü var.... E5 kapalı şu an .... Helikopter parçaları E5 e düşmüş .... oradan geçeceklerin bilgisine ....
Sevgili RR ailem. Kaza sonrasında Celil Başkan basta olmak üzere arayan soran yardımcı olmak için elinden geleni yapan tüm aileme çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsiniz. Hastane ziyaretiniz de çok moral oldu. Ne kadar teşekkür etsem az. Ne kadar özverili ve vefakar insanlar olduğunuzu tekrar gördüm ve yaşadım. Tüm aileme teşekkür ediyorum [emoji1317][emoji1317][emoji1317]