Ben onların sonradan yapıştırılan bi sticker olduğunu düşünmüyorum. Farklı bir fabrikasyon işlemi vardır bence. Fırınlanması ayrıdır şerbetlenmesi ayrıdır falan..
onlar sticker olarak yapıştırılıyor depo üzerine komple vernik atılıyor bir daha aşınmıyor çıkmıyor 8)
25.Kasım.2013
cihan54
Alıntı:
Sinan43 Nickli Üyeden Alıntı
Anladım mat o halde mat siyah olarak kalacak benden önceki sahibi kaplatmış yapıştırmaları olsaydı fena olmazdı yedek parçasından falan bulabilirim sandım ama yokmuş :)
Airbrush yaptırma, Celil abiye uyma sen. Yeni bi depo alırsın ona vereceğin parayla :p Velhasıl, ya böyle kalsın, ya da sıfır depo al.
25.Kasım.2013
Sinan
Alıntı:
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı
Airbrush yaptırma, Celil abiye uyma sen. Yeni bi depo alırsın ona vereceğin parayla :p Velhasıl, ya böyle kalsın, ya da sıfır depo al.
Airbrush hakkında hiç bilgim yok :D
25.Kasım.2013
CELİL
Alıntı:
Airbrush hakkında hiç bilgim yok :D
Cihanın dediği gibi maliyetli bir işlem
kısaca bir çeşit ressam elle özel boya tabancasıyla depo üzerine resim yapıyor yani tamamen el işçiliği çok emek var o yüzden pahalıdır 8)
25.Kasım.2013
Sinan
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Cihanın dediği gibi maliyetli bir işlem
kısaca bir çeşit ressam elle özel boya tabancasıyla depo üzerine resim yapıyor yani tamamen el işçiliği çok emek var o yüzden pahalıdır 8)
Enteresan gözüküyor mat siyah olsa ne olur sizce?
25.Kasım.2013
CELİL
Alıntı:
Enteresan gözüküyor mat siyah olsa ne olur sizce?
Kullanım açısından birşey olmaz zevk meselesi ama kaplama yaptırmış dedin kaplama sökülebilir eski durumuna (parlak siyah) getirilebilir tabi kaplamanın altında boyada sorun yoksa 8)
25.Kasım.2013
cihan54
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Kullanım açısından birşey olmaz zevk meselesi ama kaplama yaptırmış dedin kaplama sökülebilir eski durumuna (parlak siyah) getirilebilir tabi kaplamanın altında boyada sorun yoksa 8)
Hangi akla hizmet, alev desenini kaplatırsın ki.. :x
Bi numara var onda..
25.Kasım.2013
CELİL
Alıntı:
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı
Hangi akla hizmet, alev desenini kaplatırsın ki.. :x
Bi numara var onda..
makinayı mat siyah kaplatıp custom görünüm veren çok kişi var :|
25.Kasım.2013
Sinan
Makinam gelsin zaten fazlasıyla ilgileneceğim fotoğraflarında atarım :)
25.Kasım.2013
cihan54
Alıntı:
Makinam gelsin zaten fazlasıyla ilgileneceğim fotoğraflarında atarım :)