Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Resimlerde yan avadandanlık kapağı dışında bir kusur görülmüyor başka bir kusuruda banyoya ihtiyacı var :mrgreen: 8)nazar Evet haklısın :)
Kütahya betlik amiri ben miyim şimdi :p
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Hadiii canım adamın içine oturtacaktın nerdeyse :mrgreen: Maksat halka hizmet :sleep:
Alıntı: Sinan43 Nickli Üyeden Alıntı Kütahya betlik amiri ben miyim şimdi :p İlk gelen ve gönüllü olduğuna göre kütahya RR fahri amirliğini sana veririz 8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı İlk gelen ve gönüllü olduğuna göre kütahya RR fahri amirliğini sana veririz 8) Aahahhahaha Eyvallah Eyvallah :D
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı İlk gelen ve gönüllü olduğuna göre kütahya RR fahri amirliğini sana veririz 8) Fahri ha :lol: Gözümle görmeden inanmam. Önce ben bi yüzyüze tanışayım da onunla. Yakın zamanda bi Kötahya yapayım ben 8)
Heh ROTA da hazır.. Soğuk bi yolculuk olacağından, bi neopren içlik takım alıp hazır hale geliyorum :+1:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Heh ROTA da hazır.. Soğuk bi yolculuk olacağından, bi neopren içlik takım alıp hazır hale geliyorum :+1: Her zaman beklerim başımın üstünde yeriniz var :D
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Fahri ha :lol: Gözümle görmeden inanmam. Önce ben bi yüzyüze tanışayım da onunla. Yakın zamanda bi Kötahya yapayım ben 8) Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Heh ROTA da hazır.. Soğuk bi yolculuk olacağından, bi neopren içlik takım alıp hazır hale geliyorum :+1: Tamam modum bu görev senindir bak bakalım sinan bu göreve uygunmu :mrgreen:8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Tamam modum bu görev senindir bak bakalım sinan bu göreve uygunmu :mrgreen:8) http://www.resimler.tv/data/media/39...mi-ifadesi.gif