Günaydın millet :D
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın millet :D
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Angara da yağmurlu bugün. Aslında yağmura pek itirazım yok ama yağarken havanın kararması şart mı? :|
Bugün işe errken geldim.Arabada iki dakika kestiriyim dedim..Tavana yağmur damlaları düştükçe uyku daha bi tatlı geldi.Havada karanlık.15-20 dk kestirmişim.En kısa zamanda tekrarlıycam.Hatta hafta sonu yağmur yağarsa gidip arabada uyucam :cheesy:
Cümleten Günaydın,
Bu damar şarkı benden aileme gelsin,
https://www.youtube.com/watch?v=G3b6j4dnid8
Birde E 5 de spyder la bu yagmurda çılgınlar gibi giden birini gördüm, adam yürek yemiş,ölüme gidiyor:cheesy::cheesy:
Günaydınlar herkese :)
cihan Yağmur tam gece yarısı başlamıştı çadırlara kaçmıştık ama 10 dakika sonra kamp alanının sahnesinde canlı muzik başlamıştı çadırın içinde üstümüzde şıpır şıpır yağmur yağarken diğer yandan eski türk rock muzikleri canlı performası dinlemiştik çok keyifliydi nerdeyse sabaha kadar yağmıştı ama sabah günlük güneşlik denize girmiştik 8)
Adam adam :cheesy: forumdan biriyse kutluyorum burdan. Motorcu dediğin böyle olmalı, tatlı su motorcusu olmayacak motorcu dediğin :p
Aha işte, adam dün yaşamış gibi anlattı bile valla, helal :cheesy: yağmur bana hep o akşamı hatırlatır. Benim için çok önemli ve değerli bir geceydi. Ailemle geçirdiğim çok keyifli bir geceydi. Müvekkil ve Erkan'ın en büyük kaybıydı bence o kaçırılan gece 8)