Şu iş transferi haberini bi de ben alsam çok da güzel iyi olacak taam mı [smilie=greencolorz:
Yazdırılabilir Görünüm
alırsın kanka yeterki benim gibi girişken ol o konuda kaç aydır müdürün kapısını haftada 2 sefer çalıyorum sanki borçlu gibi ne oldu bizim iş diyorum...
en son geçen hafta gitmiştim dün akşam iş çıkışı gittim yakalayamadım bugün sabah gelirken gördüm
hocam dedim ne oldu benim iş bıktım ben o işten dedim
çalışıyoruz dedi
hayır yani yapamayacaksanız ben bi kavga çıkartayım içerde mecburen başka bir bölüme versinler dedim
yok yok sen birşey yapma 1-2 güne hallolur dedi ::D:D:D:D:D:D:D:D
Engin hayırlı olsun senin adına sevidim nazar8)
Hmm benimki öyle bi durum değil yav.. araya bağlantılar soktum da büyük fabrikalardan birine kapak atmaya çalışıyorum. toyota, hyundai, honda, tırsan, otokar vs. gibi. bu işten çıkma gayretindeyim yani..
Gerçi yeni işimde, siteden feragat etmiş olucam, internete giremiycem çünkü muhtemelen..
Günaydınlar Regal Dostları
bakıyorum bu sabah bazılarımız relaxa moduna geçmiş :mrgreen:
GÜNAYDIN SİZE EY GÜZEL İNSANLAR!!!nazar:cheesy:8)
bu sabah müvekkilimiz gelmiş, ve sessizce bizleri dinliyor (birbakımada salih abi taktiği yapıyor ) :D:mrgreen:
Günaydın Raptorriders'ın relax üyeleri:)
Engin hayırlı olsun kardeşim,Cihanım iyi haberlerini bekliyoruz:)
relax a bağlayalım bugün hepberaber
sizlerle dinlediğim şarkıyı paylaşmak istiyorum hepinize gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=BmxXHF9C3Yg
dinleyince hepiniz relax a geçersiniz :D
spyder cılar manevra kabiliyetiniz bu arkadaştan fazla mı?:?
http://img301.imageshack.us/img301/2160/204hzhl5.jpg
Abi sen yakalanmıyosun ama :? bu adam alelade dikizliyo :p
o dişini çektirmiş abisi..üzme onu:cheesy::cheesy:
Ooo yastığının altına koysun diş perisi gelir alır onu :p
Neyseki kurtuldu, bazıları çok ızdırap çekiyo o kök diş olaylarından..
sesler çıtırtılı:?..ankiloz dediğimiz kökün kemiğe kaynaşma durumları olabiliyor..kökü destekleyen dokuları ekarte etmemiz gerekebiliyor..
bu arada motora baktım..brandasını örttüm..garajımız var ama kapısı yok..açıkçası boş da gitmedim yani:x.
o seslerden dolayı etkileniyo abla, düşüp bayılıyo [smilie=greencolorz: breh breh. Sen nasıl dayanıyosun peki hocam.. adam önünde can çekişiyo canını teslim edicek bi ufacık diş yüzünden..
GÜNAYDINLAR saygıdeğer Site sakinleri ve misafirleri :cheesy::mrgreen:
NASILSINIZ
:mrgreen::x:p:cheesy:
Selamlar günaydın herkese biri diş mi dedi :D:D:D kapatalım artık şu konuyu lütfen :D
cihancım geldim buyur :D
ayrıca hocam o motor ne öyle ona arka arkaya binemem ben :D
isme baksana ANACONDA :D:D:D:D:D:D
düşünsene o motora 12 kişi bindiğimizi
hepimizde deriler falan
yok yok fena bir skandal :D
yine mi shadow yaa :D
:mrgreen: shadow tabi, son zamanların gündem konusu. :mrgreen: ya valla ciddi ciddi ortak bi festival olsa da toplaşsak şöyle cümbür cemaat. Resmen canım çekti yahu. Şöyle sağlam bi makara çevirsek, özlenenlerle hasret gidersek. Gecenin 11'inde İstanbullardan birileri kalkıp gelse :? hem de zinciri sıkıntı verince vazgeçmeyip atlayıp otobüse gelen birileri :?
:D birilerine gönderme oldu sanırım :D
Tabiiki.. :mrgreen: Bakayım önce hangi fest görünüyo ortak festival olarak. Senin de istanbulun da katılacağı..
Uhh şu anda Ağustos görünüyo anca :? Açıklanmayanları bekliycez anlaşılan. Yalova en sonlarda oluyo, bursa biraz daha erken oluyo. Sanırım ilk ortak festivalimiz Bursa olacak. 8)
bak bakalım... ama unutma 10 martta ehliyet alıyorum :D