Seni de kaybettik Eralp gibi.. Bundan sonra ikinizin de mevzunuz belli.. Yoğunum çalışıyorum, yoğunum okuyorum.. :-1:
10.Aralık.2013
cihan54
Alıntı:
Tanis Nickli Üyeden Alıntı
Fuara denk gelsin istiyorum ben de ama ufak bir yol problemi olacak; dövmeyi yapacak arkadaş Kadıköy taraflarında. E fuar malum Edirne'ye doğru. :p
Bi etüt edelim bakalım; dövmeye ayrı fuara ayrı izin çıkacak mı... :p
Ben bilmem. O zaman her iki gelişinde de varım.. Ayrıca motorla gel, beraber gideriz, eşlik ederim ben sana. Kadıköyünde de orda burda... Nerde istersen 8)
10.Aralık.2013
CELİL
Alıntı:
Fuara denk gelsin istiyorum ben de ama ufak bir yol problemi olacak; dövmeyi yapacak arkadaş Kadıköy taraflarında. E fuar malum Edirne'ye doğru. :p
Bi etüt edelim bakalım; dövmeye ayrı fuara ayrı izin çıkacak mı... :p
kadıköy ile fuar alanı yeşilköy arası 50 km falandır o kadarda uzak değil 2 günlük c.tesi - pazar izniyle bu iş çözülür bence 8)
10.Aralık.2013
Emrehan
Alıntı:
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı
Ben bilmem. O zaman her iki gelişinde de varım.. Ayrıca motorla gel, beraber gideriz, eşlik ederim ben sana. Kadıköyünde de orda burda... Nerde istersen 8)
Kardişim benim yaa... nazar
Hayırlısı diyelim o zaman. motorla gelme işi sakat da; bakarız bişeyler. Olmadı yanına gelir sana artçı olurum. :mrgreen:
10.Aralık.2013
cihan54
Alıntı:
Olmadı yanına gelir sana artçı olurum.
:? :? yok yok sen motorla gel :?
:p :p :p
10.Aralık.2013
CELİL
Alıntı:
:? :? yok yok sen motorla gel :?
:p :p :p
Şubat ayında ankaradan adama motorla gel diyor dostmusun düşmanmısın kardeşim :mrgreen:
10.Aralık.2013
Emre
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Sen tam kaçak oldun yaz gelsin sorucam ben sana :mrgreen:
Abi kısmet olmadı diyelim, kaçak demeyelimde :mrgreen: İlk baharda o soğuklarda o kadar kamp yaptık, yazın buluşamadık bir türlü :cry:
10.Aralık.2013
Emrehan
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Şubat ayında ankaradan adama motorla gel diyor dostmusun düşmanmısın kardeşim :mrgreen:
İşte yaa; boşuna demiyoruz "Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye. Bak nasıl kolluyo beni abim. nazar
Hakikaten Cihan gaza getirmeye çalışıyosan vazgeç; çünkü her an gelebilirim. :p :p :p
10.Aralık.2013
cihan54
Alıntı:
İşte yaa; boşuna demiyoruz "Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye. Bak nasıl kolluyo beni abim. nazar
Hakikaten Cihan gaza getirmeye çalışıyosan vazgeç; çünkü her an gelebilirim. :p :p :p
istediğin zaman yavru :+1: zaten ben de yol yapacak yer arıyorum. Bir ay içerisinde bi İzmir bi de İstanbul yapıcam kısmetse :+1:
10.Aralık.2013
CELİL
Alıntı:
istediğin zaman yavru :+1: zaten ben de yol yapacak yer arıyorum. Bir ay içerisinde bi İzmir bi de İstanbul yapıcam kısmetse :+1: