cihan bugün celil abimi kızdırma lütfen :D
Yazdırılabilir Görünüm
cihan bugün celil abimi kızdırma lütfen :D
tamam o halde bendede bugün var bir rahatlık nedense :D
beni seni şımartıyorsun zaten herkes te bunun farkında...
pis fazer cı :D
Günaydın millet
ben sınava gidiyorum :D başarılar bana :D
Günaydınlar efenim.. 8)
Enginim şimdiden hayırlı olsun. :cheesy:
GÜNAYDINLARRR nazar8)
Engin başarılar iyi haberlerini bekliyoruz nazar8)
Dostlar keyifli ve huzurlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle:)
Engin başarılar
arkadaşlar geldimmmmmmm :D
:):):):):):) sınav iyiydi
ya 90 yada 100 alırım
bu arada bilginiz olsun artık sadece a2 alacak olanlara 20 değil 10 soru soruyorlarmış ve işin kötüsü 1 saat çıkmak yasak
4buçuk dk da sınavı bitirdim 55buçuk dakika içeride pinekledim....
tek bir soruda şaşırdım soru şu
motorun rölanti ayarı hangi durumda ayarlanır
sıcak
soğuk
ılık
oda sıcaklığı
ben soğuk dedim umarım doğrudur doğru değilse de sorun yok 90 la geçerim :D
neyse 90 olsa da olur :D
pratiğin,direksiyonun hayatını kurtarır..teoriği boşver aslanım..tebrik ederim8)nazar
Günaydınlar iyi pazarlar RR'cılar,
Pazar pazar kartepeye kuzu çevirmeye gider bizim motorcular :cheesy:
Hadi selametle :p
Günaydın RR ailesi........ güzel bir pazar dilerim....
GÜNAYDINLAR HERKESE nazar8)
engin sınavda 1.inci aşama tamam darısı 2.ci aşamaya alp dediği gibi rolanti ayarı sıcakken yapılır kalan doğrular seni kurtarır geçmiş olsun 8)
CİHAN kıskandım iyi gezmeler ve afiyet olsun :)
cihan sabah sabah benimde canımı çektirdin eski bir kaç elemanı toplayıp mangalı ayarladım bende :D bütün rr ailesi davetlidir dicem ama bir tek kaan gelir sanırım :D
Herkese iyi pazarlar, iyi eğlenceler.
Celil baba, bak herkes bi yerlere gidiyor, gel bizde seninle Yalıköy'e uzayıp gelelim n dersin? Orada ucuza balık ekmek de var. Ben termosa kahvemi de hazırladım.
Celil diyorum ama bu teklif herkese açıktır arkadaşlar çekinme yok:)
Gunaydin Raptorriders ailesi,hepimize keyifli,bol yol yapmali pazarlar dilerim:)
arkadaşlar son dakika BEYLİKDÜZÜ BAHAUS ÖNÜNDE 13.30 da BULUŞUP HADIMKÖY ÜZERİNDEN KARABURUNA gezi gelmek isteyenlerrr ORAYA GELSİN
:cheesy:
Ooo herkes bi gezmelerde bi coşmalarda. sefanız olsun dostlar :cheesy:
senin kuzu çevirme nasıldı 8)
altakinden bahseden yok
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...86945460_n.jpg
:p tok motorcu konuşuyor, nice çevirmelere.. Polis çevirmesi değil ama :cheesy:
sabahtan beri totom ağrıdı ne gezdik yahu :mrgreen: kartepe, maşukiye, kırkpınar, sapanca, kazımpaşa vs. dahası da var tabi.. :mrgreen: oğlumu özlemişim :?
herkese hayırlı akşamlar beyler :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
herkes bir yerlerde gezmelerde dün akşamdan beri hatta murat la özgür abi de gelmiş bursadan .
bense dün akşam saat 22:30 a kadar elektrikçideydim bu sabahta sınavım vardı, saat 10:30 dan itibaren bakırköydeydim akşam saat 18:30 a kadar (bu açıklama celil abi için).
sınav nasıl geçti derseniz gayet başarılıyazılı (seksensekiz) sözlü (90) . ve sertifika ve kimliklerimiz yakında gelir.
tekrardan herkese merhabalar:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Erkan tebrik ederim geçmiş olsun diplomayı aldın artık forumun ilk yardım uzmanıda var :cheesy:nazarnazarnazar
:D:D:D:D herkes tok bir şekilde foruma geri döndü
hayırlı olsun erkan başarılarının meslekte devamını dilerim...
bugün bizde hanımla Foça ya gittik yaklaşık 180 km git gel yaptık
yiyip içtiğim ana kalsın dicem de öyle çok yemişim ki patlamak üzereyim
sonra görüşürüz...
umarım motorla gitmemiştir..zira yol eski bir yol virajlı ve dar..en önemlisi ehliyet yokkk:evil:
Bu adamın sınavı vardı nası geçti :mrgreen: haket yaa senin ilkyardım sınavı vardı di mi.. Celil abi gör gör, adam RR grup gezisi gönüllü hemşiri olmak için kurslara sınavlara gidiyo sertifikalar diplomalar alıyor.. Maşallah maşallah :mrgreen:
Katılıyorum :|
evet bende tebrik ederim..kolay olmayan,en ufak hatanın insan hayatına son verebildiği,sabır ve emek isteyen bir daldır..tecrübe ile sabit olup arkadaşın emeğine sağlık diyorum:cheesy:nazar