depo fulledim :D
Yazdırılabilir Görünüm
depo fulledim :D
Çarşamba buluşmasından sonra eve dönerken bujilerin ıslanmasından dolayı 5 gündür kullanamadığım motorumu bugün servise götürürken yolda o kadar vurdurmama akü bitirmeme rağmen çalışmayan motor servise giderken çalıştı,ama ben kafama koydum gittim tabikide adamada çalışmıyor bujiler ıslandı demiştim hani lan çalışmıyodu makarası yaptık neyse 2 buji ngk ile değiştirdim eski bujilerimden biri porseleni çatlatmış sıcakken ıslanınca oldu diye tahmin ediyorum,vites pedalını aşşa aldırdım,yağı değiştirdim,gerekli yağlancak her yerini yağlattırdım,ve yıkattım mis gibi oldu ve garaja çektim birazda okşadım kilitlerini taktım bi güzel sevdim ve ona iyi geceler diyerek garajdan ayrıldım..
Çalışmasından ümidimi kestiğim, en az 7-8 aydır yatan 'ilk göz ağrım'ın karın ağrısını öğreneyim dedim.
şarj ettiğim aküyü bağladım ve marşa basınca hiç bir ses çıkmayınca eski usul (tüplü televizyonun üzerine vururduk ya) sağa sola tıklamaya başladım ingiliz anahtarının tersiyle. Marş rölesi tedaviye cevap verdi ve söktüm:
http://i.hizliresim.com/aLPgRd.jpg
http://i.hizliresim.com/YD3VRD.jpg
Vaktiyle pek çok kez kurcalanmış ve çalıştığına kanaat getirilince bol bol bantlanıp kablo bağıyla sabitlenmiş, marş motoruna giden kablo içler acısı halde... (işin ilginç tarafı; bu motoru aldığım adam elektrikçiydi)
bujilerden de şüpheleniyorum. ama bu şüphemi kanıtlamak için önce buji anahtarı almam gerek.
özet olarak bugün bir buji anahtarı, bir çift buji, bir de marş rölesi almaya karar verdim.
Öğrenci oldugumuzdan egzoz actırdım 100 tl ona gitti yine manyak gibi yıkadım sildim suanda açım benzinde alınca tabi:)
Caner kardeşimizden yeni aldığım spyderin Ahmet ustada 13.000 bakımını yaptırdım. Sezona ve bol bol gezmeye artık hazırım :Rockn Roll:
Aliexpressten sezon için yeni siparişler verdim bomba gibi giricez inş :)
Ben ona coktan yapicagimi yaptim simdi sira onda :hastayız:
Hararet müşürünü değiştirdim. Fan kablolarını yeniledim
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..