Anladım ama tek küçük motor kısmını anlamadım? Neden benim motor gayet rahat gidiyor ne açıdan dedin?
Yazdırılabilir Görünüm
Çok açıdan.
Rampalar var hem motor hem sen zorlanırsın.
Balıkesir tarafları güçlü esiyo, hafif motor uçurtma gibi olur oralarda.
Balıkesir Manisa arası çok uzun düzlükler var. İllet olur bitmez valla.
Bazı kısımlarda dar yollar oluyor, onu geçtim geniş yollarda bile kamyonlar veya agresif sürücüler sıkıntı olabiliyor. Onlardan uzak durman için biraz güçlü veya en azından cüsseli bi motor olmalı.
Tabi SV ile gidecek olursan iş değişir.. :|
Yok SV ile gitmem mümkün değil ama sen biliyon mu AN'nin bunlara kısmen cvp verebildiğini...
Mesela rüzgarda etkileniyorum eyvallah ama AN şükür hafif bir motor değil, tabi bi SV yada Fazer gibi de değil ama yol tutuşu giderken Mercedes gibi yere basması artı avantajları, ayrıca bakımı baharda yaptıracağım ama şimdi bi varyatör kayışını değiştirsek inan ki kaçabilmem için gerekli manevraları yapmama olanak sağlayacak anlık hızlanmayı gene kısmen karşılayacaktır... Ama asla iddia etmiyorum büyük motorlar kadar hızlı ve atik olabileceğini...
Doğrudur tabi.. Ama dediğim gibi, zor olur.. Bir örnek vereyim.. Balıkesirdeki rüzgarların etkili olduğu zamana denk gelirsem, sürerken bir ters rüzgarla şerit değiştiriyorum :p hem de beklediğin bi ters rüzgar oluyo bu. Yani ne kadar zorlasan da o şeridi değiştirtiyo o rüzgar :p
Bodruma gitmeni öneririm o zaman, uzun yol yapacağın zaman 8)
olsun şimdiden hayalini kurmak, plan yapmak güzel 8)