Yazdırılabilir Görünüm
Ortam ne kadar sessiz... Hey kimse yok mu?
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Ortam ne kadar sessiz... Hey kimse yok mu? Günün yorgunluğu çıkıyor galiba ve mesai bitim saatleri başlıyor 8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Günün yorgunluğu çıkıyor galiba ve mesai bitim saatleri başlıyor 8) Evet son dakika işleri de her zaman yoğun olur... Yetiştirmeye çalışırsın...
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Evet son dakika işleri de her zaman yoğun olur... Yetiştirmeye çalışırsın... Ben artık o defteri kapattım evde emekliliği bekliyorum ama buda zormuş :mrgreen: senelerce her sabah 5.30 kalkıyordum artık 9 .00 da kalkıyorum
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Ben artık o defteri kapattım evde emekliliği bekliyorum ama buda zormuş :mrgreen: senelerce her sabah 5.30 kalkıyordum artık 9 .00 da kalkıyorum Yapacak birşeyler bulamamak kötü... Meşgale lazım muhakkak....
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Yapacak birşeyler bulamamak kötü... Meşgale lazım muhakkak.... yaz gelsin bol hareket olucak şimdilik inzivaya çekildim yaza acısını çıkarırım 8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı yaz gelsin bol hareket olucak şimdilik inzivaya çekildim yaza acısını çıkarırım 8) Darısı bizlerin başına...
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Darısı bizlerin başına... inşallah 8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı inşallah 8) işallah :ntr:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı işallah :ntr: Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı inşallah 8) İnşallah :cheesy: