Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Celil abi şu Emrehana bişey söyle ya :ntr: Evet haklısın sana katılıyorum Emrehan Birşeyyyy :mrgreen:
Günaydın ahali, keyifli günler olsun inş. 8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Evet haklısın sana katılıyorum Emrehan Birşeyyyy :mrgreen: Ben daha iyi bişey bekliyodum ama buna şükür artık.. [smilie=greencolorz:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Celil abi şu Emrehana bişey söyle ya :ntr: Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Evet haklısın sana katılıyorum Emrehan Birşeyyyy :mrgreen: Bence asıl Cihan'a bişey! :lol:
günaydın abiler kardeşler herkezin süpper bir gün geçirmesi dileği ile :)
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Bence asıl Cihan'a bişey! :lol: Vefasız hayırsız :-1: Alıntı: omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı günaydın abiler kardeşler herkezin süpper bir gün geçirmesi dileği ile :) İnşallah inşallah 8)
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Bence asıl Cihan'a bişey! :lol: Cihanın devamsızlığı yok ona aferin var :cheesy: Senin devamsızlığın çok sana birşeyyyy var :mrgreen:
Good morning everybody... :?
Alıntı: Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Good morning everybody... :? Emrehan BAK özlemde bizle aynı fikirde :mrgreen: Günaydın özlem :)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Emrehan BAK özlemde bizle aynı fikirde :mrgreen: Günaydın özlem :) Günaydın Celil Bey...