Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Gutmornik evribadi! :cheesy: şş la gutmornik insan.. Huu huu.. Yarın egeye gidiyom gel seni de götüreyim. hafifsindir sen :p
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı şş la gutmornik insan.. Huu huu.. Yarın egeye gidiyom gel seni de götüreyim. hafifsindir sen :p Sabah sabah bu ne enerjidir cancağızım birazcık soluklan, :mrgreen:
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Sabah sabah bu ne enerjidir cancağızım birazcık soluklan, :mrgreen: Moral depolama peşindeyim. Kolay bi sürüş olmayacak hem gidişim hem dönüşüm.. :|
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Moral depolama peşindeyim. Kolay bi sürüş olmayacak hem gidişim hem dönüşüm.. :| Burada Koskocaman bir aile var seninle beraber zaten
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı şş la gutmornik insan.. Huu huu.. Yarın egeye gidiyom gel seni de götüreyim. hafifsindir sen :p Tamam hemen topluyorum bohçamı. :x Olm yola 2 dakka kala mı davet edilir? Bunun işleri ayarlaması var; hanımdan izin alması var. En az 2 ay önceden diyecen ki yolunu yapalım. :p :p :p
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Burada Koskocaman bir aile var seninle beraber zaten Biliyom. Boşuna mı buraya gelip oraya buraya sataşıyom olm. Dur yavaşlatma beni. Nerde bu müvekkil :x o adam buraya gelecek :x Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Tamam hemen topluyorum bohçamı. :x Olm yola 2 dakka kala mı davet edilir? Bunun işleri ayarlaması var; hanımdan izin alması var. En az 2 ay önceden diyecen ki yolunu yapalım. :p :p :p Ulen ben bile dün karar vermişim yarın gidiyom. Artçı olmaya 2 ay mı lazım. yuh.. :-1:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Biliyom. Boşuna mı buraya gelip oraya buraya sataşıyom olm. Dur yavaşlatma beni. Nerde bu müvekkil :x o adam buraya gelecek :x Hacizdedir o hacizde :mrgreen::mrgreen:
Alıntı: Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Hacizdedir o hacizde :mrgreen::mrgreen: İşi gücü haciz zaten :-1: Sırf can yaksın o.. Sana dragy arıyorum ama henüz bi sonuç çıkmadı. Arkadaşta pırrrrıl pırıl bi 2006 var. Ağzını yokladım da, hayatta satmam diyo :p
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı İşi gücü haciz zaten :-1: Sırf can yaksın o.. Sana dragy arıyorum ama henüz bi sonuç çıkmadı. Arkadaşta pırrrrıl pırıl bi 2006 var. Ağzını yokladım da, hayatta satmam diyo :p olum 2006 modele enaz 15 ister
Günaydınlar Herkese Cuma gelmiş yine ne güzel 8) Cihan yol yapma motivasyonuyla enerji dolmuş maşallah nazar