hadi yaa bravo valla izmride mi kendisi ? 10 martta buyursun gelsin... benim hanıma da ilham olur :D
Yazdırılabilir Görünüm
hadi yaa bravo valla izmride mi kendisi ? 10 martta buyursun gelsin... benim hanıma da ilham olur :D
Ahali şu mekan projesi vardı hani, aklıma geldi, hatta bi arkadaş ciddi kovalıyodu işi; Ahmet miydi?
Nooldu o iş? :|
Mekanı basıp herkesi taramışlar. Ergenekon da konunun üstünü örtmüş. dava balyoza sıçramış.. :p çok derin çok :p
http://www.haberturk.com/gundem/habe...u-hale-getirdi
Koruma koruma koruma... Arkadaş, bu kadar millet boş yere gırtlak patlatmıyor :evil::evil:
mekanı boşverin Ahmet nerede???
cana geleceğine mala gelsin
:D
Ahmet nerede...
cevdet sen hala dönmedinmi :D
Celil abi şu müvekkile bi el ense çek bişey yap yaa.. çok savsakladı bizi :x Unuttu bizi unuttu.. eskiden daha aktifti.. gülüp eğleniyoduk. gelip gelip laf atıp kaçıyo huzurumuzu kaçırıyo .. döv onu Celil abi :x
100. sayfaya az kaldı :D
400. olmasın :|
Ben de diyorum onca geyik yaptım ne 100'ü :p
Geldim geldim ama forumumuz istanbulun en çakal avukatına sahip olsun diye kariyer odaklı kütüphanelerde ,çalışmalarda vekiliniz:)
Sen unutulurmusun müvekkilim ya,bu kardeşiniz atlatsın önce şu ingilizce sınavını sen bir gör ozaman eğlenceleri,festivalleri:cheesy:
:xRaptorriders
GÜNEŞLİ C.TESİ SABAHINDAN HERKESE GÜNAYDINNNNnazar:cheesy:
ama güneş eğlenden sonra gidiyormuş akşam yağmur varmış :(
Ben bile daha yakınım, o derece :p
Hepimize keyifli haftasonları Raptorriders ailesi,
Yağmurlu havada da tutkusunun peşinden gidip buluşmalar yapan su kurbağaları kardeşlerimize aha keyifli haftasonları olsun:)nazar
Selam olsun size ey ReptırRaydırs!!! :cheesy:
Ankara'da hava açık, pek soğuk da yok. Ben de saat 13:00 sularında motorumun başında başlamış olduğum mesaime 16:30'da son vermiş bulunuyorum. :mrgreen:
Ne yaptın derseniz; aslında hiç bir şey yapmadım henüz; sadece söktüm. :p
Fotoğraflar çekildi, ilk fırsatta yeni bir başlıkta paylaşacağım.
Herkese iyi haftasonları. nazar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14131958/detay
bunu gördünüz mü yahu :D
maşayı uzatına motor arkaya doğru mu yatmış bana mı öyle geldi.. eğer öyleyse sigara parası bile vermezdim o motora..
valla hakkaten yatmış gibi gözüküyo. egsozlar güzel durmuş ama :)
muayeneden geçirmezler bence:?:
GÜNAYDINLARRRR 8)nazarnazarnazarnazarnazar
Günaydın8)..... Büyükçekmecede hava durumu nedir Celil abi? :mrgreen:Pencereden bakınca kuleyi görüyorum da pek iç açıcı değil :|
günaydın..bodrumu hiç söylemiyim..kanoya binip oğlanı basket antrenmanına götürücem birazdan:cry::cheesy:
Günaydınlar herkese :cheesy: Celil abime sevgileeer ve de Salih abime saygılar. Sabah sabah yeşermişler valla ne güzel :cheesy:
Ben de dün oğlumun sakalını aldım. Bugün kısmetse inşallah hayırlısıyla takıcam montajını yapıcam fotoğraflayıp paylaşıcam :p
Selamlar olsun RR ailesi...