Yeni üyeyim şimdilik sadece forumda aranızdayım en kısa zamanda da motorsikletimle
aranıza katılmak üzere herkese selamlar
umarım doğru yere yazmışımdır:soru?
Yazdırılabilir Görünüm
Yeni üyeyim şimdilik sadece forumda aranızdayım en kısa zamanda da motorsikletimle
aranıza katılmak üzere herkese selamlar
umarım doğru yere yazmışımdır:soru?
Aramıza hoşgeldin Timur abi.En kısa zamanda motoruna kavuşursun inş. Forumda aktif olman dileğimle 8)
hoşbulduk Bahadır kardeşim teşekkür ederim güzel dileklerin için
sanada kazasız belasız sürüşler dilerim
Merhaba Timur Ankara'dan aramıza hoş geldin 8)
İnşallah sende kısa sürede gönlündeki motora kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın 8)
(doğru yere yazmışsın :) )
Hoşbulduk Celil başkan :)
inşallah kısa zamanda bulurum kovalıyorum bakalım kısmet artık
Teşekkür ederim ilgi ve alakanıza sizlerede Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler
Aramıza hoşgeldin
Herkese Tekirdağ'dan merhaba;
Bu site için teşekkürler. kendimi güvende ve sıcak bir grubun içinde hissettim. Taze Regal Reptor 250E-9b sahibiyim daha plakayı çıkaramadım. Bugün foruma üye oldum ama geçmiş forum mesajları çok yararlı. Bence bu siteyi sürekli tıklayıp arama motorunda önlere getirmemiz gerekli Çünkü ben o kadar regal reptor araması ile forumlara da ulaştım ama bu siteye motoru aldıktan sonra ulaştım. Hergün arama motoruna yazarak çalışalım.
Merhaba Mahmut aramıza hoş geldin 8)
Alttaki linkten kendin için özel tanışma başlığı açarsan oradan devam edelim mesajlar karışmasın 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=27
Bizim forum türkiyedeki en eski en büyük RR sitesidir arama motorlarında en üstte çıkıyorduk fakat yakın zamada yeni linke geçtiğimizden alt sıralara düştük ama yakında tekrar üst sıralara tırmanıcaz 8)
Selam Timur abi hoş geldin :)
Hoşgeldin Timur abi. inşallah istediğin motora hayırlısı ile kavuşursun 8)