beyler motor sürerken müzik dinleyeniniz varmı varsa ne gibi alternatifler uyguluyorsunuz ve bu sürüşünüzü etkiliyor mu ?
Yazdırılabilir Görünüm
beyler motor sürerken müzik dinleyeniniz varmı varsa ne gibi alternatifler uyguluyorsunuz ve bu sürüşünüzü etkiliyor mu ?
Motor sürerken muzik dinlemek risk oluştursada sesini az açarak yakınındaki araçların motor sesini duymak şartıyla bir çoğumuz dinliyoruz yakınındaki aracı duyamazsan büyük tehlike yaşarsın muzik dinleme işlemini telefon kulaklığı veya intercom aracılığı ile yapıyoruz :Rockn Roll:
şehir icinde pek aramam ama yalnız , biraz uzun ve boş yollarda gideceksem muziksiz cekilmez olabiliyor yollar... =)
Özellikle şehir dışı suruslerde ses 90 db e çıkıyor. 80 üzeri sese uzun süre maruz kalan kulaklar gelecekte kalıcı işitme kaybı yaşar. Yolun sesini bastırmak için birde yüksek sesli müzik dinlemek bence çok zararlı. Şirinevler'de ki motosiklet mağazalarında motor için kulak tikaclari var. Ucuz.
peki motoruna bi takım müzik aparatları taktıran varmı dün bi tane gördüm çünkü yolda biraz çakal işi duruyo ama açtığın müziğede bağlı
ben uzun yolda tek kulak kısık ses dinleme taraftarıyım gerekli olduğu vakit araba seslerini duyabilmen gerekiyor çünkü aynanın kör noktaları oluyor ve uzun yolda dikkat dağınıklığı illaki oluyor motorun üstünde takılmış hoperloru anca trafikte kaldığın zaman net duyabilirsin yoldayken sağlıklı bir ses alabilceğini düşünmüyorum kardeşim
Müzik dinlemek güzeldir ama yanında getirdiği tehlike daha önemli.
Motor kullanırken olabildiği kadar dikkat dağıtıcı şeylerden uzak durmak gerekiyor.
Buna gidona takılan süslü şeyler dahil.
Ben şu an İzmir deyim ve önümden bir motor geçti evlere şenlik.
Sanırım bu arkadaşımız uzun yol şoförlüğü yapmış. gidonda bir tek Vazo yoktu.
Resim çekemedim ama bir dahaki sefer arkasından gidip resmini çekeceğim.
müzik benim için gerçekten olmazsa olmazlardan sürerkende dinlemek isterim ama gelen yorumlar biraz ikilemde bıraktı :yorgun: