-
mehaba (1.2.2015 )
İyi gunler 3 gun once regal raptor dd 250cc motor alarak araniza katildim :-) ilk motorum olmasi ve onceden pek bilgim olmamasindan dolayi bol bol soru soracagim simdiden kusura bakmayin .
İstanbul sefaköyde oturuyorum , acemi oldugum için kısa vadede toplantılara katılamayacagım ama sonra kesin katılacagım bu yuzden sefakoy civarında bulunan varsa tanışmak ve belli başlı konularda yardım almak isterim görüşmek üzere tekrardan iyi günler:)
-
Merhaba Furkan aramıza hoş geldin 8)
Yeni Regal Raptor'un Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Merak etme Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz merak ettiklerini forumun arama motoruna yaz bir sürü cevap karşına gelecektir bulamadıklarınıda buradan yazarsın biz yardımcı oluruz 8)
-
Aramıza hoşgeldin Furkan.Yeni motorun hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8)
-
Merhaba furkan aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun güzel bol güneşli günlerde kullanmak nasip olsun. Havalar güzel olduğunda çarşamba buluşmaları oluyor muhakkak bekleriz. :)
-
hoşgeldin furkan kardeşim başlangıç için çok güzel makina seçmişsin benimde ilk makinam dd 250 idi elimden geldiğince bende yardımcı olurum allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
-
Furkan hoşgeldin. Havanın güzel olduğu hergün kullanırsan sezona acemiliğini fazlasıyla atmış olursun.
Buluşmalara katılmaya çalış, aradığın tüm sorulara hem buradan hem buluşmalarda rahatlıkla cevap bulabilirsin.
-
Merhaba furkan aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun havalar ısınsın bol bol süreriz8)
-
hepinize teşekkür ederim sağolun :)
acemi olduğumuz için öncelikli konu güvenlik ve koruma oluyor iki sorum var yardımcı olursanız sevinirim
1- motor devrildiğinde ayağın motorunun altında kalmasını önlemek için kalkan gibi bi şey oluyor motora takılan bundan tavsiye eder misiniz ve hangi modeli nekadara nereden yaptırabilirim bilgi verir misiniz
2- motosikletler için özel üretilen kışlık bi bot arıyorum yds kafama yattı sizin öneriniz nedir
-
Merhaba Furkan motor devrildiğinde motoru ve seni koruyan parça koruma demiri servislerde takdırabilirsin 8)
Bot bende olmadığı için onun yorumunu kullanan araştıran arkadaşlara bırakıyorum 8)
-
Hayırlı olsun. Hoşgeldin furkan.